G4Media.ro

TIR cu 10 tone de articole second hand trimise din Germania, întors…

Foto: Poliția de Frontieră

TIR cu 10 tone de articole second hand trimise din Germania, întors de la frontieră, la vama Petea / ”Produsele nu au fost supuse operaţiunilor de curăţare, dezinfecţie şi dezinsecţie”

Un TIR încărcat cu 10 tone de articole second hand trimise de la o societate din Germania spre o firmă din Suceava a fost întors de la vama Petea, nefiind permisă intrarea lui în ţară deoarece nu au fost supuse operaţiunilor de curăţare, informează, vineri, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, citat de Agerpres.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, conducând un automarfar, un cetăţean român în vârstă de 44 de ani. Acesta transporta articole second-hand de la o societate comercială din Germania pentru o firmă din judeţul Suceava. Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport de articole, a fost solicitat sprijin autorizat reprezentanţilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Satu Mare care au stabilit că bunurile transportate nu pot intra pe teritoriul României întrucât nu sunt îndeplinite condiţiile legale (produsele nu au fost supuse operaţiunilor de curăţare, dezinfecţie şi dezinsecţie)”, precizează sursa citată.

Drept urmare, autorităţile de control au dispus nepermiterea intrării pe teritoriul României a bunurilor transportate, acestea fiind înapoiate pe teritoriul Ungariei.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...