G4Media.ro

Ciucă, întrebat dacă se teme că va fi dat jos de la…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciucă, întrebat dacă se teme că va fi dat jos de la șefia PNL după criticile liderilor locali: Mi-e teamă să nu mor neîmpărtășit

Premierul Nicolae Ciucă a declarat luni că nu se teme de o eventuală răsturnare de la șefia Partidului Național Liberal, după ce în presă au apărut detalii despre nemulțumirile unor lideri locali și centrali ai partidului.

Întrebat dacă îi e teamă că ar putea pierde șefia PNL, Ciucă a spus că ”mi-e teamă să nu mor neîmpărtășit, în rest de ce să îmi fie teamă? Credeți că pentru cineva anume contează un scaun, o funcție? Nu, contează să ne facem treaba”.

Ciucă a mai dat un răspuns similar în decembrie 2022, când a fost întrebat dacă s-ar teme de vreun contracandidat, la alegerile prezidențiale din 2024. Atunci, el a spus că „mi-e teamă de un singur lucru. Nu e de la mine, e de la părintele Cleopa: să nu mor neîmpărtășit, în rest nu are de ce să ne fie teamă”.

Mai mulți lideri grei ai PNL i-au criticat dur la o ședință din 5 aprilie pe președintele PNL Nicolae Ciucă și pe secretarul general Lucian Bode.

Principalele reproșuri aduse de liderii PNL au fost legate de subordonarea totală față de PSD în coaliția de guvernare, lipsa reformelor la guvernare și calitatea slabă a miniștrilor.

Tonul criticilor a fost dat de europarlamentarul Vasile Blaga, de șeful organizației Bihor – Ilie Bolojan, fostul premier Emil Boc și fosta ministră a Muncii – Raluca Turcan, potrivit surselor citate. Au urmat cu critici europarlamentarii Gheorghe Falcă și Rareș Bogdan.

Ciucă și Bode au fost ținta unor discursuri de o duritate fără precedent în timpul unei ședințe a liderilor de filiale, desfășurată miercuri seară la Vila Lac din București.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. ma ciuca plagiaza pina si raspunsurile la intrebari; asta e mult mai p.r-os.t decit ION, care la rindul sau are si el raspunsurile pre-inregistrate, dar pretinde ca raspunde spontan.

  2. Răspuns de MăCiucă….plagiator…

  3. E curajos generalu!

  4. Atat s-a putut

  5. Nu-i e frica că dă cu România în gard. Impostura la nivel de artă.

  6. Atata timp cat pensia speciala curge linistita, nubl ii e teama de nimic.