G4Media.ro

Casa Albă: Complotul de răsturnare a guvernului moldovean este îngrijorător

Sursa foto: Brendan SMIALOWSKI / AFP

Casa Albă: Complotul de răsturnare a guvernului moldovean este îngrijorător

John Kirby, coordonatorul pentru strategii de comunicare al Consiliului Naţional de Securitate al Casei Albe, a declarat luni că informaţiile despre un presupus complot rusesc de răsturnare a guvernului de la Chişinău sunt îngrijorătoare şi a spus că Washingtonul este alături de guvernul şi poporul moldovean, relatează BBC, preluat de News.ro.

Rapoartele sunt „profund îngrijorătoare”, dar „nu sunt în afara limitelor comportamentului rusesc”, a declarat John Kirby într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări din partea presei.

„Suntem categoric alături de guvernul moldovean şi de poporul moldovean”, a adaugat el.

Preşedinta Republicii Moldova a acuzat, luni, Rusia că plănuieşte să folosească sabotori străini pentru a crea diversiuni şi pentru a înlătura de la putere guvernul său prooccidental. Primul care a vorbit despre acest lucru a fost însă preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, care le-a spus săptămâna trecută liderilor din UE că serviciile sale de spionaj au descoperit un astfel de plan şi au anunţat Chişinăul.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

14 comentarii

  1. cu riscu sa plictisesc trolii…si angajatii kuzminului…😉😉😉😉😉😉…pana cand lui putler si regimului de nu li se vor da asigurari megaclare…fara ocolisuri…ca ue si nato vor aplica o politica de dinte pentru dinte si nucleara pentru nucleara …‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️…psih.hopatii de la k.kremlin nu se vor opri…toti se dau gangsteri pana cand primesc un pumn in fata‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️

  2. Ce de pro …. fu… nd îngrijorătoare sunt declarațiile amerlocilor? Ce facem cu armele chimice din Irak? Aaaa, acuma Moldova e la rând? ce mai așteptăm? La răzbel, cu toți troliii de pe canapea la luptă? SLAVĂ PĂCII !

    • Mai schimbă textul, ești prea obosită de numărat copeici ocraineene… Ești pe tura de noapte? Nani, nani….

    • Mamaie , vezi că mai am 100 de postări pe alte teme, dormi sau ce faci? La nivelul matale de înjurături fumate pe la grădiniță ai obosit sau…. ? Te satisface mental că scoți numai lături pe gură?

    • Ha haaaa haaaaa haaaa ha haaaa haaaaa haaaa „kakanache ” ce bine i se potriveste 🤣

    • Gicuță a lu sculăria, ce faci ești și tu la ospățul de copeici ocraineene?

    • Ia pastila , ia pastila , grădinița pentru mirela e închisă, secția de psihiatrie e deschisă……

  3. In lumea mujicilor, totul merge conform planului pana cand primesc un pumn in bot.

  4. Eu nu cred așa ceva, cât timp sistemul nostru de sucuritate infailibil nu a zis nimic. Ieșea Werner cu 600 de BMW uri și 10 case din meditații sau academicianul Bode sau trompeta de Rareș sau rusofilul Virgil de la omv din cauza căruia plătim facturi mai mari de 3 ori chiar plafonate și a falimentat economia industria și din cauza cărora avem inflația peste 50 la suta la produsele alimentare

  5. #bai ,sula verde,care te tot întrebi mereu….ba pe tine,ba pe onu . Nu vezi ca ești atât de bmou,încât nici răspunsuri evidente nu găsești? Mai mergi la sxoala și treci peste pragul de 8 clase ,sa poți înțelege și tu ce se întâmplă în lumea asta!

  6. Crăcănel de la KAKAremlin pare că la studiat mult pe hitler. Rusii au ajuns sa moară pentru el si nu pentru rusia. Numai că acum lumea cunoaște acum aceste comportamente. Se cunoaste modelul practicat in Donbas de către (p)orci.
    Până când mai este ”carne de tun” bolșevic ostilitățile nu se vor opri.

  7. Harvard bla bla bla of Guvernement, școală absolvita de unica și irepetabila Maia Sandu a pregatit-o bine pe madam Nu cumva este o postuniversitară a CIA? Astfel se explică toată frasuiala cu lovitura de stat : hai sa agitam apele și în Moldova că în Ucraina s-a cam fâsâit.