G4Media.ro

Jurnalistul sportiv Bogdan Socol lasă în urma sa 3 copii, după ce…

sursa foto: gsp.ro

Jurnalistul sportiv Bogdan Socol lasă în urma sa 3 copii, după ce acesta și-a pierdut viața la un antrenament de înot într-un lac înghețat

Comentatorul sportiv Bogdan Socol a murit vineri, din cauza unui şoc hipotermic, a relatat paginademedia.ro. Acesta avea 42 de ani, iar în urma sa rămân trei copii.

Din informaţiile obţinute de gsp.ro, şocul hipotermic ar fi intervenit în timp ce Bogdan Socol înota într-un lac înghețat. El nu a mai putut fi salvat, informaţia fiind confirmată şi de Mihai Stoica, cu care Socol a fost coleg la DigiSport (loc din care a fost îndepărtat intrând într-un conflict cu șeful său Andi Vilara.

În ultima perioadă, Bogdan Socol se pregătea constant în condiţii extreme, în lacuri îngheţate, ape cu temperaturi scăzute, inclusiv neînsoțit. GSP a relatat că specialiștii l-ar fi atenționat să nu se mai aventureze pe cont propriu, însă a ignorat avertismentul.

Bogdan Socol postase inclusiv pe contul său de Facebook un filmuleţ în care înota într-un lac îngheţat. „Am spart gheaţa” era titlul postării. „Un nou moment pe care l-am aşteptat demult – să fac baie în apă îngheţată”, spunea comentatorul sportiv pe 1 februarie, în filmul respectiv. O zi mai târziu, a publicat o nouă filmare, din acelaşi lac îngheţat.

Socol şi-a inceput cariera sportivă la redacţia de sport a TVR, în anul 2000, iar apoi şi-a continuat activitatea profesională la Realitatea TV, TV Sport, National TV şi GSP TV.

Bogdan Socol a intrat în echipa Digi Sport încă de la începuturile proiectului. Din 2009, timp de opt ani a activat la Digi Sport, în calitate de comentator sportiv şi realizator al emisiunii Fotbal European.

Are în spate 15 ani de comentariu sportiv şi a adunat 2210 meciuri de fotbal din spatele microfonului.

În cei doi ani de pauză (2017-2019), Socol a avut apariţii şi în emisiunea Exatlon, de la Kanal D. A comentat traseele competiţiei, timp de o luna, în alternanţă cu Cosmin Cernat, relatează paginademedia.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

17 comentarii

  1. Articolul de pe gsp zice cu totul altceva: a intrat sub stratul de gheata si nu mai gasit iesirea. Deci nu inotul in apa rece l-a om.or.at, ci faptul ca ramas prins sub gheata.

  2. Tata a 3 copii…..sa mergi singur pe lac inghetat si sa te bagi sub apa inghetata…..wow

  3. Când ai 3 copii de crescut, îți riști viața înotând în lacuri înghețate? Probabil că văduva lui va găsi un bărbat cu instinct de conservare mai bun, ca să-și poată crește copiii în liniște și prosperitate.

  4. Mie mi se pare straniu ce s-a petrecut:omul era sensibil dar foarte deprimat pentru ca fusese dat afara de curand ,nimeni nu-l mai angaja in domeniul lui pentru ca a fluierat in biserica.A inteles ca daca te exprimi pe undeva altfel decat pozitia postului TV unde lucrezi,ceea ce el a facut,dispari din breasla.Asa ca eu cred ca aici a fost altceva..

    • Omul clar si-a luat viata, deoarece se retrăsese total din jurnalism iar faptul ca a plecat singur, pe un lac unde erau vizibile zone cu strat se gheata serios sub care s-a băgat e dovada clara.

      Mai ales dacă ținem cont ca e lac, nu râu sau mare unde erau curenți sa îl tragă, practic a vrut sa pună capăt suferinței. Este un film de 3 ore cu el din finala cupei mondiale, omul ziceai ca e pe eșafod și așteaptă momentul, era predictibil. Mai tragic de copii, ca rămân singuri.

    • Bati câmpii cu talent….

    • Ezhact! 😜Foarte bine „punctat”. A fost „altceva” acolo.

  5. Prea tarziu. Are deja 3 copii …

  6. Viața de tip „generația fit, z, x etc”. Ăștia care vor ei viață sănătoasă, sportivă, ecologica, militanți pentru natura, eco, clima și alte vederi nonconformiste. A murit pe mana lui, așa cum a murit și amețita aia pe Lacul Morii mâncată de maidanezi. Oameni cu creierul atrofiat de exhibiționismul vieții sănătoase, aventuroase, plina de inedit…

  7. Judecătorilor: e mai simplu să critici, mai greu să-nțelegi.

  8. Cred că nu a apreciat corect temperatura apei care probabil era mult mai scăzută decât a perceput-o el. Corpul/mușchii se rigidizează și practic nu mai functionează. Testele de genu ăsta se fac în prezența unui echipaj de prim ajutor și cu alti înotători cu costume speciale și chiar și așa pot apărea surprize neplăcute.

  9. UNU, daca el avea un spirit aventuros asta nu inseamna ca si copiii lui vor avea acelasi spirit … depinde de multi factori, iar tu generalizezi

  10. In apa rece vasele sanguine din piele se inchid, tensiunea artriala creste, inima lucreaza mult mai intens, astfel poate aparea infarctul.