G4Media.ro

Codrin Ştefănescu anunţă că Alianța Pentru Patrie va depune plângere penală pe…

Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Codrin Ştefănescu anunţă că Alianța Pentru Patrie va depune plângere penală pe legile justiţiei. Îl acuză pe ministrul Justiției de „trădare”

Alianţa Pentru Patrie (APP) va depune plângere penală pe pachetul legilor justiţiei şi va sesiza prin adrese oficiale atât Comisia Europeană, cât şi liderii de grup ai Parlamentului European privind „neconstituţionalitatea acestui pachet de legi”, a anunţat, luni, secretarul general al Alianţei, Codrin Ştefănescu, potrivit Agerpres.

„Urmare a modificărilor legilor justiţiei – pachet legislativ susţinut de Ministrul Justiţiei – împotriva opiniei publice şi a tuturor amendamentelor depuse la Ministerul Justiţiei sau la Comisia Specială parlamentară, urmare a subminării suveranităţii statului român prin acest pachet legislativ, Alianţa Pentru Patrie va depune plângere penală la Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, împotriva Ministrului de Justiţie – Cătălin Predoiu, pentru trădare, conform art. 394 din Codul Penal!”, a anunţat Ştefănescu, într-un comunicat de presă.

De asemenea, Departamentul Juridic al APP, coordonat de vicepreşedinţii Mariana Vârgă şi Constantin Udrea, foşti magistraţi, vor sesiza Avocatul Poporului privind pachetul de Legi ale justiţiei, în vederea sesizării comune a CCR.

APP va sesiza totodată prin adrese oficiale atât Comisia Europeană, cât şi liderii de grup ai Parlamentului European, privind neconstituţionalitatea acestui pachet de legi, precum şi riscul de a se crea un precedent periculos în cadrul U.E.

„Vom depune în Parlament un proiect de lege cu articol unic, privind anularea întregului pachet de Legi ale justiţiei, promovate de către Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei”, a adăugat Codrin Ştefănescu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

  1. (0drin, aceasta exceptie a evolutiei omului, cu doua capete, ambele fara creier, ambele fara par, unul cu doi ochi, altul doar cu unul.

  2. Who the fuck is cap de pl uă ăsta? Are si partid? 🤣🤣🤣 si de ce faceti stiri din ce face ăsta? Intereseaza pe cineva

    • Omul este infipt in servicii, a luat un teren pe „retrocedare” in nordul capitalei si l-a vandut pe milioane de euro. Este liber dupa cum vezi.
      L-a sifonat pe mustatza, i-a combinat femeia, si cine naiba stie ce colcaiala a fost.
      Pana la urma s-a prins si mustaza de omul lui de incredere. 🤣🤣

    • Stiu ca are un singur regret: nu a retinut formula de eradicare a cheliei, pe care a visat-o in tinerete. Se pare ca acest lucru l-a afectat in timp!

    • Când era mana în mana cu dragnea, al treilea distrugător al României după iliescu și năstase, nu prea făcea plângeri penale… Acum a dat cinstea în el.

  3. Un agent rus îl acuză de trădare pe un agent al băncilor, multinaţionalelor, Securităţii şi cine ştie al căror alte servicii coloniste 😂😂😂😂😂

  4. Hmm.
    Nu știu cum sa spun asta. Nu suna bine. Nu poate fi corect.
    Dar…
    N-am încotro, trebuie spus:
    Codrin Ștefanescu are dreptate aici.

    Of. Trebuie sa fac un dus. Sau mai multe.

    • Nu te invinovati! Cu siguranta acest pachet legislativ este un cal troian, la cum ii stim pe dinozaurii politici romani. Intrebarea este: de unde aceasta doza „neobisnuita” de patriotism la individul asta? O fi luat o dusca din colectia lui secreta?

  5. Poporul de proști reacționează. E mulțumit doar cu KW.

  6. Asta nu era senatorul mitraliera?

  7. Asa se face cand esti prost dar nu esti sigur ca o stie toata lumea Dai de veste sa se afle

  8. A iviat Cap de Preputz asta ?