G4Media.ro

Un vasluian, acuzat că și-a înfiinţat o cultură de canabis în locuinţă…

sursa foto: Pexels

Un vasluian, acuzat că și-a înfiinţat o cultură de canabis în locuinţă și a vândut droguri inclusiv unor minori

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui, au desfăşurat, miercuri, o percheziţie domiciliară la o persoană care a înfiinţat o cultură de cannabis în locuinţa sa, iar drogurile rezultate le-ar fi comercializat către consumatori din municipiu, inclusiv unor minori, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui, în cadrul în cadrul acţiunii sunt puse în executare un mandat de percheziţie domiciliară şi un mandat de aducere.

„Începând cu luna septembrie 2021, o persoană ar fi înfiinţat culturi indoor de cannabis în locuinţa sa din municipiul Vaslui, iar cannabisul rezultat l-ar fi pus în vânzare cu 100 de lei plicul (1,2 grame) consumatorilor din municipiul Vaslui, inclusiv minorilor. La acţiune, participă poliţişti cadrul Serviciul Investigaţii Criminale, un criminalist din cadrul IPJ Vaslui şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui”, mai precizează sursa citată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează