G4Media.ro

Miros de gaz în scara unui bloc, la Odorheiu Secuiesc: un bărbat…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Miros de gaz în scara unui bloc, la Odorheiu Secuiesc: un bărbat acuză stare de rău

Pompierii harghiteni au intervenit, marţi, după ce un locatar a semnalat că în scara unui bloc din Odorheiu Secuiesc se simte miros de gaz, ulterior acesta acuzând o stare de rău din cauza inhalării gazelor, relatează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita, Alina Ciobotariu, a informat că la faţa locului a fost trimis un echipaj SMURD, după ce bărbatul care a anunţat incidentul a acuzat o stare de rău.

„Bărbatul, în vârstă de 44 ani, în stare stabilă, a fost preluat şi transportat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a precizat sursa citată.

De asemenea, alte două persoane s-au autoevacuat din bloc, până la sosirea echipajelor de intervenţie, nemaifiind alţi locatari care să necesite evacuare.

La faţa locului s-a deplasat pentru asigurarea măsurilor de protecţie şi stingere a incendiilor un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de stingere, fiind anunţat şi distribuitorul de gaze, o echipă specializată remediind problema semnalată.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Iar or avut secuii fasole la micul dejun

  2. Ce stire… acum 2 ani era miros de gaz si la mine in bloc si n-ati dat la stiri. 🙁