G4Media.ro

Ciolacu: ”Mental, refuz să cred că România nu va intra în Schengen”…

sursa foto: Pixabay

Ciolacu: ”Mental, refuz să cred că România nu va intra în Schengen” / ”Atât de mari eforturi am făcut (…) În tot conflictul din Ucraina cred că statul român a fost exemplar, am dat ajutor chiar dacă am supărat fermierii români”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că refuză să creadă că România nu va intra în Spaţiul Schengen, adăugând că a venit momentul în care Europa „să fie solidară” cu ţara noastră, relatează Agerpres.

Ciolacu a menţionat că luni are loc la Guvern o întâlnire a liderilor coaliţiei cu europarlamentarii români, în care se discută despre aderarea la Spaţiul Schengen.

„Cred că a fost toată lumea invitată, ştiu că şi PMP a fost invitat. (…) E un moment în care cu toţii trebuie să vorbim pe aceeaşi voce. Eu pur şi simplu, mental, refuz să cred că România nu va intra în Schengen. Adică atât de mari eforturi am făcut, îndeplinim toate condiţiile, în tot conflictul din Ucraina cred că statul român a fost exemplar, am dat ajutor chiar dacă am supărat fermierii români ca să scoatem grânele din Ucraina prioritar. Cred că e momentul ca Europa să fie solidară cu România”, a spus Ciolacu, la sediul Ministerului Agriculturii.

El a adăugat că îi este greu să accepte că un parlamentar ales de către români „face ceva împotriva românilor”.

„Îmi e greu să accept că un parlamentar ales de către români face ceva împotriva României, iar cei care fac acest lucru se numeşte trădare”, a spus Ciolacu.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

  1. Vă urez succes, asta nu împiedică oamenii normali sa plece în țări normale. Să rămână aici doar slugile de partid și cu nostalgicii după Ceaușescu.

  2. Veniti de luati lumina de la Ciolacu! Nu degeaba s-a batut el la Buzau ca un adevarat revolutionar sa stea la coada la granita! Daca o sa intram in Schengen o sa ne spuna zilnic pana in 2024 ce rol determinant a avut el! Ar merita o pensie speciala si pentru asta!

  3. Ce ne făceam fara matale? Mulțumim din inima partidului și Dnei Olguta! Că ne mai da și nouă cate ceva, nu ca alții.

  4. „Atât de mari eforturi am făcut” ce eforturi bre? mai usor cu lauda de sine … si mai multa atentie la legile justitiei …

  5. Vaii, statul roman a fost exemplar… Ce păcat ca trebuie sa-l credem pe cuvant căci doar ei știu ce au făcut si ce n-au făcut pentru Ucraina.
    Ajutorul pentru refugiați l-au dat dupa si la presiunea oamenilor de rand si ONG-urilor. Si timid. Granele, la presiunea Europei. Militar? Doar ei știu. Sigur MIG-uri nu le-am dat, inca aram cu ele, mai ales cu combustibil îndoit cu apa de clienții mafiei USL.
    Interesant ca s-au plans fermieri. Va dați seama cine si înțelegeți pentru cine lucrează acest partid care se da social-democrat.

  6. Poate ati facut eforturi, dar nu in directiile importante. Tot legile ciuntite de PSD si UDMR au ramas, tot aceleasi piedici impuse la toate nivelurile in evolutia unui dosar. Tot aceeasi coruptie generalizata. Din pacate Romania, desi nu este mai corupta decat Ungaria de exemplu, nu are atuurile Ungariei, istorice, de orice alta natura. Daca se aplicau aceleasi standarde Ungariei care se aplica acum Romaniei, Ungaria nu ar fi fost in S.

  7. Toti romanii spera si vor intrarea noastra in Schengen .
    Dar dl Ciolacu mai bine nu s ar exprima, pt ca daca suntem superstitiosi, in general tot ce a spus dansul ca ,, trebuie facut „, si putea sa faca dumnealui , domnia sa nu a facut, ci a procedat invers .
    Dar intrarea in Schenge, este vointa Europei, vointa tuturor romanilor, si precis se va realiza .
    Si nu depinde de puterea dlui Ciolacu, asa cum a depins si urmatoarele, pe care a spus ca se vor realiza, ca ,, trebuie facute „, dar au fost minciuni ; :
    – eliminare inechitati pensii ;
    -indexare pensii contributive cu indice inflatie 2022 de 11-15%, dar dansul vrea probabil cu indice din 2021 de doar 5% ;
    -includerea pensiilor speciale militare , unele si de peste 24.000 lei, in sistem contributiv ;
    -eliminare pensii speciale ;
    – neaprobare pensii speciale parlamentari ;
    -impozit progresiv;
    -taxa solidaritate ;
    – plafonare pret energie ;
    -eliminare sinecuri, coruptie ;
    – promovare meritocratica ,
    dar lucruri uitate .

  8. 🤣🤣🤣
    Se poate si mai rau! Numarul de tractoristi este nelimitat!
    Este emulatia partidului, ei l-au vrut presedintele lor!

  9. Daca nu ar mai fura mafia politica, al carui reprezentant este, Romania ar fi aratat altfel, nu am fi avut MCV de indeplinit si am fi intrat de la inceput in Schengen. Ciolacu s-a perfectionat in hotie in slujba unui hot international, Haysam, mafia propulsandu – l in pozitia de sef.

  10. Ciolacu face un pic de santaj la liderii UE.Sa intelegem ca numai de cand a inceput conflictul din Ucraian noi am fost exemplari, dar daca nu era cu ce ne-am fi laudat pentru a intra in Schengen.

  11. Daca veti continua asa nu veti apuca carciunul.

  12. Dacă le dați olandezilor portul Constanța ne-o primi?Fac pariu că da,o să ne primească.

  13. Ciolacul, mental nu poate accepta guvernarea fără furăciuni…

  14. Ce are intrarea în Schengen cu sprijinul pentru Ucraina?
    Asta merge la oameni simpli nu la lideri de stat.
    Incercati să explicați de ce nu am intrat în ultimi 10 ani, politicieni de doi bani.