G4Media.ro

5000 de viziere donate medicilor din spitale de către angajații Keysight România

Foto: Liviu Albei/ Inquam Photos

5000 de viziere donate medicilor din spitale de către angajații Keysight România

Angajații companiei Keysight Technologies România (ex Ixia România) au reușit să adune banii necesari pentru 2000 de viziere pentru medicii din spitale. Ulterior, biroul global al Keysight a decis să dubleze suma iar producătorul de echipamente de protecție omologate s-a alăturat și a suplimentat producția cu alte 1000 de bucăți. Astfel, cu suma totală se pot fabrica 5000 de viziere care vor fi donate medicilor și asistentelor din spitale.

“În doar câteva zile, angajații din Keysight au reușit să strângă suma necesară achiziționării a 2000 de viziere. Keysight Technologies a decis să contribuie cu o sumă egală cu cea donată de angajați, ceea ce a dus la o capacitate de producție de 4000 de viziere. Pentru că faptele bune atrag fapte bune, producătorul partener a decis să se alăture eforturilor și să suporte fabricarea a încă 1000 de bucăți. În total vor fi produse 5000 de viziere care vor ajunge la medicii din spitalele”, se arată în comunicatul transmis de Keysight România.

Până în acest moment, 30 de spitale au primit deja echipamentele de protecție donate de societate. Restul vizierelor urmează să ajungă în spitale în zilele ce urmează.

”Am reușit să vorbesc personal cu medici și asistente din spitale astfel încât să ne asigurăm că vizierele ajung exact acolo unde este cea mai mare nevoie de ele. Am colaborat foarte bine cu toate spitalele, de la unele am primit îndrumare și de la toate am primit un răspuns care ne-a arătat că e nevoie de astfel de campanii și inițiative în lupta cu această pandemie”, a declarat Teodor Ceaușu, Country Manager Keysight România.

De asemenea, Keysight invită companiile din România să se alăture campaniei inițiate. Banii vor fi alocați pentru producția de viziere omologate care vor ajunge la medicii din spitale pentru a se proteja în contextul pandemiei de Coronavirus.

NOTĂ: Articol publicat în cadrul proiectului ”România ajută!”, realizat de G4Media.ro în parteneriat cu Fundația Konrad Adenauer

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. MINUNATE GESTURI SI MINUNATI OAMENI ! MULTUMIRI SI FELICITARI ACESTOR DE LAUDAT PERSONAJE !

  2. Bine mă Ceusica ai ajuns și pe aici sa manipulezi ? La calcat de cadavre suntem experții cu și fără măști…