G4Media.ro

Italia ar putea începe de luni vaccinarea copiilor între 5 și 11…

Sursa foto: Pixabay

Italia ar putea începe de luni vaccinarea copiilor între 5 și 11 ani / Se ia în considerare introducerea vaccinării obligatorie la această categorie de vârstă

Președintele Agenției Italiene a Medicamentului, Giorgio Palù, a anunțat că instituția e pregătită să avizeze vaccinarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani, împotriva Covid, la 24 de ore după ce Agenția Europeană a Medicamentului (European Medicines Agency – EMA) va valida acest lucru, informează Corriere della Sera.

„Asistăm la o creștere a infecțiilor care nu este exponențială, ci liniară. Unele regiuni depășesc pragurile critice de intrare în zonele de risc, legat de internările în spitale și terapie intensivă. Trebuie să acordăm o atenție deosebită evoluției pandemiei”, susține Giorgio Palù.

El a precizat că nu este exclusă introducerea vaccinării obligatorii pentru grupa de vârstă 5-11 ani.

EMA ar putea decide ”astăzi sau mâine” aprobarea vaccinării la această categorie de vârstă, iar în urma deciziei, „putem aproba și noi în 24 de ore”, a precizat oficialul.

Despre momentul în care ar putea începe vaccinările în Italia la copiii cu vârsta între 5-11 ani, Palù a concluzionat: „Posibil și de luni”.

Sursa foto: Pixabay

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

10 comentarii

  1. Știre fără titlu, doar cu poză, niceee.

  2. Lăsați copiii în pace cârpelor!

  3. „nu este exclusă introducerea vaccinării obligatorii pentru grupa de vârstă 5-11 ani”

    Asta mai lipsea.
    Cred ca vreti sa fiti jupuiti de vii sau ceva, dupa ce incep sa faca miocardite. Posibil inainte de asta, pentru ca orice parinte sanatos la cap nu-si va lasa copilul la injectat cu forta decat peste cadavrul sau.

    • Vezi că folosești termeni medicali pe care nu-i înțelegi. Mai multă atenție!

    • Dar explica-ne, mare guru asd, nu ne lasa asa…

    • Interesant genul acesta de gandire. Nu`l inteleg. Asadar nu te deranjeaza faptul ca ai putea fi vaccinat fortat ca parinte, transmitand copilului proteina spike, insa te`ar deranja daca ar fi copilul vaccinat fortat .. Unde este logica ? Si inainte de a sari astia platiti, da, injectatii transmit injectia si celor din jur, exista studii facute chiar de catre firmele producatoare.

    • @Actor la UPU

      Pentru anumite categorii, vaccinul s-ar parea ca are totusi efect pozitiv, per-total. Deocamdata. Ce o fi peste un an-doi, vom vedea.
      Optiunea mea personala este sa nu ma vaccinez, si nu voi accepta sa fiu fortat. Dar pot intelege pentru alti adulti. Cine vrea – sa-l faca, treaba lor.

      La copii nu exista insa nici o justificare.

      Nu prea vad cum s-ar transmite mARNul de la unul la altul. Poate ceva proteina spike, dar cantitatile ar trebui sa fie insignifiante. Pune linkuri daca ai studii…

  4. Jos labele de pe copii,de doi ani am vazut ca sunt imuni la covid,de ce vreti sa-i intrpati? Riscurile sunt mult prea mari,beneficii 0. Chiar asa,ati ajuns carpele tuturor maharilor din industria farma?

  5. Astia se cam joaca cu focul!

  6. Nu scapa nimeni. Profitul la faizăr sa fie pana la cer!