G4Media.ro

Predoiu dezminte ”categoric” acuzațiile lui Dragnea: nu am fost interesat şi nu…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Predoiu dezminte ”categoric” acuzațiile lui Dragnea: nu am fost interesat şi nu am făcut comentarii legate de niciun dosar al vreunui deţinut

Cătălin Predoiu, fostul ministru al Justiției în guvernul Orban, a dezmințit joi ”categoric” declarația lui Liviu Dragnea, care declarase la ieșirea din penitenciar că acesta i-ar fi spus avocatei sale că președintele Klaus Iohannis ar fi comandat abuzurile la adresa sa.

”Am luat act de declaraţia făcută la ieşirea din penitenciar de către Liviu Dragnea, condamnat penal recent liberat condiţionat, făcută la adresa subsemnatului şi o dezmint categoric. E o declaraţie incorectă, nu am fost interesat şi nu am făcut comentarii legate de niciun dosar al vreunui deţinut al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, inclusiv cel al lui Liviu Dragnea”, a scris Predoiu pe Facebook.

Liviu Dragnea i-a acuzat joi pe șefii Penitenciarului Rahova de ”abuzuri” în legătură cu pedeapsa primită după ce a dat în 2020 un interviu la Realitatea TV. El l-a acuzat pe președintele Iohannis că a dat ”comandă” pentru sancționarea sa, invocând o presupusă mărturisire a ex-ministrului Justiției Cătălin Predoiu față de avocata sa, Flavia Teodosiu.

Publicitate electorală

”Am avut aprobarea penitenciarului pentru interviul la Realitatea, am avut acces la tehnica penitenciarului, ora a fost stabilită de penitenciar. Cei care conduc penitenciarul Rahova trebuie să dea socoteală pentru abuzurile comise. La mine a fost o comandă de sus, foarte clară. Flavia (avocata Flavia Teodosiu – n.red.) mi-a spus că i-a spus Predoiu, când era ministrul Justiției, că totul vine de la Iohannis”, a declarat joi Dragnea la sosirea acasă, după eliberarea condiționată din penitenciar. (sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

19 comentarii

  1. Eu o cred pe Teodosiu Flavia, nu pe pelticul ăsta nenorocit!

  2. exista legea calomniei , bai pledoiu! fi barbat si da-l in judecata!

  3. Fost ministru! Dă-l în judecata dacă spune prostii. Dar… ai stat la conducere ca un preș în fata ușii : meritele tale sunt ,,incontestabile”. Adică ai luat salariu de pomană dacă am ajuns toți să blestemăm Justiția! Citește comentariile oamenilor domn ministru. Dormi liniștit. Ne-am lămurit de realizările tale. Că a ieșit pușcăriaș ,, politic” este și meritul tău. De ce nu ai făcut ca un animal politic ca asta – ca Dragnea, să facă integral toată pedeapsa? Este și ,,meritul” tău.

  4. Predoiu doar a fost avocatul sagetilor lui Dragnea, sinucigasul Comana si Iorgu Ganea. A riscat si un dosar penal penal pentru cascavalul dat de astia.

  5. Ce să facă și el, doar n-o să confirme ce știe orice om cu 2 neuroni.

  6. Mulţumim, frate, că ai făcut ţăndări Dosarul 10 August şi Dosarul Black Cube!

  7. Predoiu este unul din cei mai mincinoși și ticăloși politicieni. Spre deosebire de Dragnea care și-a asumat faptele ticăloase, Predoiu se da un neprihăniți in timp ce ciugulește banii chinezilor și ai altor mafioți sub umbrela de avocat respectabil.

    • 👍👍👍
      Predoiu, mascarici penibil cu care a sters pe jos si brokerul ,,fugar,, Sima. Greu de inteles cum a ajuns Ministrul Justitiei.

  8. Ia uite, ticălosul ăsta trăiește!

  9. tinand cont de „performantele” lui preshoi in justitie as tinde sa cred ca adevarul e undeva pe acolo

  10. Teroristul Stan Gheorghe si complicele Ludovic Orban sunt inca vii si pot dep[une marturie, in PNL Iohannis filtreaza politicienii infractori.

  11. Si noi care ne asteptam ca Predoiu sa recunoasca imediat, stiindu-l foarte onest si de bun credinta… Bine ca ne-a luat o piatra de pe inima! Apropos, ce mai face Bogdan Licu? Tot procuror general adjunct e? Dar Scutea?

  12. @Predoiu!
    Daca ai departament de PR/comunicare in spate, asta e momentul in care trebuie sa-i dai pe toti afara.
    Daca n-ai, atunci ti-ai cam furat caciula singur!!
    Sa-ti explic de ce!
    Problema nu e ca Livache a zis cea zis… A iesit din PUSCARIE, e frustarea pe el cat casa; e nevorbit, e neascultat si in mintea lu-i incetosata e normal sa se considere nevinovat!
    Problema e ca TU I-AI RASPUNS, in acest fel validandu-l (indiferent de ce rahat mananca).
    Bah, astea sunt chestii elementare! Nu raspunzi unui neica nimeni, abia iesit din puscarie, ce a dat drumu’ la ventilatorul de laturi! Nu te cobori la nivelul lui!
    Mai ales ca nu te-a intrebat nimeni, nimic…ci doar, hamsterul flausat, a facut o afirmatie fara nici o acoperire…
    Dar nuuuu, trebuia tu sa te dai rotund pe fb si sa „dezminti categoric”.
    Ei, ai dezmintit?!… Acu’ descurcate, ca tocmai i-ai dat apa la moara nebunului!
    Raspunsul clasic, in acest caz (daca chiar aveai „limbarnita”) trebuia sa fie: L-am auzit pe unu’ proaspat iesit din PUSCARIE zicand ceva… n-am inteles ce, ca nu e in stare sa se exprime…si chiar si-asa nu ma intereseaza ce are de zis… Puscariasii sa-si vada de reabilitare si sa se prezinte ori de cate ori sunt solicitati de organele competente, avand in vedere ca este eliberat conditionat”…
    Stii, asta e ca si cum tot satu’ ar vorbi ca @Kinki (aka Barbu Gh, aka Eugen, aka M. Gadea, aka Omu Vitruvian, aka A310, aka Mazeta, aka M. Badea (5 sec), aka Felix, D. Voiculescu – Dom’ Profesor) e o mare kwrva de se vinde pe 5 kopeici si el ar iesi si-ar zice…”Da, dar nu o swg”!!

  13. Postacii astia parca au fost colegi de celula cu dragnea. Puscariasii au totdeauna dreptate – fac puscarie nevinovati, sunt victime si condamnati politic. Toti sunt Gh/ Doja.

    • @Hazna
      Ai o problema serioasa daca esti fan Predoiu.
      Intre DrakNea si Predoiu diferenta e doar de culoarea ,,materiei,, din hazna : roș-cafenie la primul, galbuie la al doilea.
      Mirosul e același…