G4Media.ro

Steve Bannon, fost consilier al președintelui american Donald Trump, a fost arestat…

Steve Bannon, fost consilier al președintelui american Donald Trump, a fost arestat sub acuzaţia de fraudă, în dosarul campaniei de strângere de fonduri pentru construirea zidului la graniţa Statelor Unite cu Mexicul

Steve Bannon, fost consilier al președintelui american Donald Trump, a fost arestat sub acuzaţia de fraudă, la New York, în urma campaniei de strângere de fonduri pe care a organizat-o împreună cu alte trei persoane, în scopul construirii zidului la graniţa Statelor Unite cu Mexicul – informează NBC.

Fost strateg-şef la Casa Albă şi teoretician al dreptei naţionaliste americane, Bannon l-a consiliat pe Trump timp de aproximativ un an, până în august 2017.

Bannon, Brian Kolfage, Andrew Badolato, Thimothy Shea şi alţii „au orchestrat o schemă pentru a escroca sute de mii de donatori” în campania online „We build the wall” (Noi construim zidul, n.r.), în care au fost strânşi 25 de milioane de dolari, a anunţat joi Departamentul american de Justiţie, ptrivit news.ro

Steve Bannon ar fi primit mai mult de 1 milion de dolari, sumă din care ar fi cheltuit sute de mii de dolari pentru a-și acoperi diverse cheltuieli personale. El urmează să fie judecat pentru fraudă.

Sursa Foto: Captura/Steve Bannon

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

20 comentarii

  1. Trump e în găleată dacă Bannon care a condus Cambridge Analitica va încheia acord cu procurorul și va spune despre fraudele electorale .Așa că a dat 2 miliarde pe șapcă degeaba .Trump este istorie poate chiar inculpat.

  2. Ei……mai are psihopatu ăsta muuuuuuulte de zis, dar poate sta liniștit, Drumpf o să îl grațieze ca pe Roger Stone, alt pârțâitor trumpist implicat in fraudă și scandal sexual….

  3. Să nu ne grăbim, e pe viață și pe moarte bătălia, „călătoria continuă. mai avem multe de descoperit!”

  4. Caraghiosului astuia i se apropie funia de par pentru toate nelegiurile care le-a facut si le face in continuare. Toate prostiile cu femei, coruptie si abuz de putere il ajung din urma. De fapt e de ajuns sa urmaresti filmul documentar Imigration Nation de pe Netflix si iti dai seama ca avem de-a face cu un dictator in devenire, extrem de periculos care nu se da in laturi de la nimic. Cred ca-i plange inima ca Putin poate sa fie presedinte pe viata si el nu.

    • Vă luați informatia pe documentare finanțate de Netflix :))) și cică voi sunteți electoratul progresist.

      TRump a spart oligarhia globalistă de la Washington DC, a lovit in dominatia economică a Chinei, a definanțat OMS-ul care a acoperit minciuna Chinei, a forțat Germania și alte tari să isi plătească sumele pentru NATO, intarind astfel NATO. A distrus Califatul. A dat drumul economiei SUA tăiand birocrația idioată adunată sub obama, a adus job-uri inapoi in SUA salvand zonele de muncitori lăsate sărace de globalismul care a exportat joburi in China. etc

      Sub Obama, Biden, Hillari si Bill clinton a crescut China prin transfer tehnologic iresponsabil de la Americani (clinton le-a dat tehnologie lansare sateliți pentru a lua bani in alegeri), sub ei Iranul a luat miliarde, sub ei s-a degradat Orientul mijlociu in irak, siria, plus Califatul, si tot sub ei Rusia a rupt Ucraina etc.

      Evident că toată presa stangii globale e cu tunurile pe Trump!

      Mai analizati

  5. De unde cred ca i se trage lui Bannon, min 13:

    • Cu subtitrare in romana.

    • „Timing.

      It is allegedly in connection with the online scheme to fund the building of the wall, set up by Brian Kolfage.

      It follows TRUMP saying he had heard of QAnon at last night’s presser.

      The timing seems very suspect to me and it emanates from the Southern District of New York – smell anything yet ?”

    • ” I se trage” de la șpagă , la fel cum li se va întâmpla tuturor bișnițarilor combinatori care fac pe po-pulistii conseervatori ca să escrocheze pe sectanții creduli.
      BPS=Black Pigeon Speaks –e o trompetă neo-nazistă care plagiază, minte și inventează, un nebun care zice că luptă pentru drepturile pinguinilor care mor din cauza oamenilor motiv pentru care anumiți oameni trebuie pedepsiți

    • „When Democrats commit crimes, they ban together in lockstep to protect their fellow leftists. Hillary’s unsecured email server should have placed her in a supermax prison for the rest of her life. Bill Clinton is a child rapist. Obama illegally spied on a political campaign. Joe and Hunter Biden are guilty of bribery and corruption. When conservatives are charged with crimes, we say: Hey, IF he’s found guilty, „lock him up.” The law and order party vs. the heathen scum!”

    • ”I se trage” de la șpagă, așa cum o să li se întâmple tuturor bișnițarilor combinatori care fac pe po-puliștii conservatori ca să escrocheze pe sectanții creduli.

      BPS=Black Pigeon Speaks –e o trompetă neo-nazistă care plagiază, minte și inventează, un nebun care zice că luptă pentru drepturile pinguinilor care mor din cauza oamenilor motiv pentru care anumiți oameni trebuie pedepsiți.

    • hahahaha …. deci i se trage de la …. chinezi 🙂 i-au „inscenat” chinezii magaria cu deturnare de fonduri, el e evident nevinovat, nu? 😀
      btw, comparatia cu cernobil e total tampita. compari un virus cu radiatiile …. omul e prost de bubuie, tipic babuinilor din cercul babuinului portocaliu.

    • Tovarasicii de deasupra se fac ca nu inteleg, mai arunca si fumigenele specifice diversionistilor : Bannon „To my last breath we’re gonna hunt you down and expose it all”. De aici i se trage.

    • tataie, fiecaruia i se „trage” de la ceva. nu asta e intrebarea. intrebarea e daca e vinovat sau nu? tu ce parere ai, ca vad ca te dai mare expert? hai sa vedem, sau „te faci ca nu intelegi, tovarasicule” (ca sa te plagiez)?!

  6. ”I se trage” de la șpagă, așa cum o să li se întâmple tuturor bișnițarilor combinatori care fac pe po-puliștii conservatori ca să escrocheze pe sectanții creduli.

    BPS=Black Pigeon Speaks –e o trompetă neo-nazistă care plagiază, minte și inventează, un nebun care zice că luptă pentru drepturile pinguinilor care mor din cauza oamenilor motiv pentru care anumiți oameni trebuie pedepsiți.

  7. Zicala de la nkvd..nu exista om nevinovat si om necercetat destul.
    Omul e prea cunoscator in domeniul economic ca sa faca greseli, cred ca este o operatatiune de intimidare.

  8. G4 rumegă orice fără analiză.

    Democrații au sabotat mandatul lui Trump cu teorii ale conspirației Russia Gate, UkrainaGate, eforturi agresive de suspendare – toate s-au dovedit minciuni grosolane. Asta e in același registru, un hit job putin inainte de alegeri să nu aibă omul timp să se curețe de acuzații.

    Eu urmăresc We Build the Wall – căutați si voi online – au primit 25 de milioane donații și deja au construit mile intregi de zid. Ei fac cu vreo 6 milioane de guvernul federal face cu vreo 30 de milioane, și zidul poate fi deja vizionat, oamenii iti fac turul. E o prostie să crezi că Bannon care e un mic miliardar ar fi furat bani din cei 25 de milioane administrați de un veteran din vietnam care a pierdut picioarele si e in cărucior și care se dedică să blocheze traficul de droguri și de carne umană făcut de cartelurile mexicane pe frontiera cu New Mexico.

    We build the Wall va construi 100 de mile, se mișcă f. repede. Guvernul va avea prin octombrie circa 400 de mile. Total pe iarnă vreo 500 de mile. Deja se simte efectul zidului, traficul a scăzut, sunt obligați să meargă pe zonele neconstruite care sunttrasee dificile și poliția de frontieră poate deja calcula mai bine de unde vin si numărul capturilor e record, iar intrările au scăzut record.

    Adăugați că Trump a forțat Mexico să dizloce cateva mii de militari extra pe zonele periculoase așa că promisiunea lui TRump aproape că s-a implinit in ciuda sabotajului democrat. E și motivul pentru care va caștiga din noum, Arizona e swing state decisiv.

    • @alin – „E o prostie să crezi că Bannon care e un mic miliardar” serios, bannon e miliardar?! si mai ai tupeul sa vorbesti de „minciuni grosolane”!? si restul sunt aberatii. chiar nu realizezi ca zidul acela e useless? useless in sensul ca nu va incetini imigratia clandestina, e doar o fixatie a urangutanului portocaliu care indeamna lumea sa bea dezinfectant. apropo, vad ca esti mare fan, de ce nu-i urmezi sfaturile?! 😀

  9. Cu siguranță consultantul lui financiar a fost PSDragnea din Gratia!