G4Media.ro

280.000 de decese la nivel mondial, provocate de Coronavirus. 85% dintre decese,…

280.000 de decese la nivel mondial, provocate de Coronavirus. 85% dintre decese, în Europa și SUA

Potrivit unui bilanț întocmit de AFP, pandemia de Coronavirus a provoca 280.000 de morţi în întreaga lume,  de la apariția sa în China și până în prezent, resepctiv până duminică la ora 16.35.

85% dintre decese sunt raportate doar în Europa și SUA, releatează Agerpres.

În total au fost înregistrate în lume 280.011 decese, la un număr total de 4.052.677 de cazuri confirmate, dintre care 156.095 în Europa (la un număr de 1.730.916 de cazuri confirmate), continentul cel mai afectat.

În SUA sunt cei mai mulţi morţi (78.862). Urmează Regatul Unit (31.855), Italia (30.560), Spania (26.621) şi Franţa (26.380).

 

Sursa Foto: OMS

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

6 comentarii

 1. China a cistigat al 3-lea razboi mondial. I-a ridiculizat pe ametitii din ue si arogantii americani.
  Nu am auzit nici un glonte tras!

  • Don’t Believe Everything You Read About Flu Deaths

   Using this new, loose definition, CDC’s computer models could tally people who died of a heart ailment or other causes after having the flu.

   As William Thompson of the CDC’s National Immunization Program admitted, influenza-associated mortality is „a statistical association … I don’t know that we would say that it’s the underlying cause of death.”

   The CDC’s decision to play up flu deaths dates back a decade,

   when it realized the public wasn’t following its advice on the flu vaccine. During the 2003 flu season

   „the manufacturers were telling us that they weren’t receiving a lot of orders for vaccine,”

   Dr. Glen Nowak, associate director for communications at CDC’s National Immunization Program, told National Public Radio.

   „It really did look like we needed to do something to encourage people to get a flu vaccine”.

   Here is the „Recipe that fosters influenza vaccine interest and demand,” in the truncated language that appears on his slides:

   „Medical experts and public health authorities [should] publicly (e.g. via media)

   state concern and alarm (and predict dire outcomes)

   – and urge influenza vaccination.” This recipe, his slide show indicated, would result in

   „Significant media interest and attention … in terms that motivate behavior (e.g. as ‘very severe,’

   ‘more severe than last or past years,’ ‘deadly’).”

   Other emotive recommendations included

   fostering

   „the perception that many people are susceptible to a bad case of influenza”

   and

   „Visible/tangible examples of the seriousness of the illness (e.g., pictures of children, families of those affected coming forward) and people getting vaccinated (the first to motivate, the latter to reinforce).”

   The CDC unabashedly decided to create a mass market for the flu vaccine by

   enlisting the media into panicking the public.

   An obedient and unquestioning media obliged by hyping the numbers, and 10 years later it is obliging still.

   m[.huffingtonpost[.ca/lawrence-solomon/death-by-influenza_b_4661442.html?guccounter=1&guce_referrer=aHR0cDovL3d3dy5iaW5nLmNvbS9zZWFyY2g_cT1jZGMlMjBpbmZsdWVuemElMjBkZWF0aCUyMHJhdGUmcXM9biZmb3JtPVFCUkUmcGM9U01TTSZzcD0tMSZwcT1jZGMlMjBpbmZsdWVuemElMjBkZWF0aCUyMHJhdGUmc2M9MS0yNCZzaz0mY3ZpZD1FNzhFOTQ5OUQ2Rjg0RkZDQjBBQUJBMTAwODQzMUZGMQ&guce_referrer_sig=AQAAAC_Uz_Fw4PNpsR2gNrjMh6x6tF2yBEPLdti0ItTE1OVS4kHieNBOTMZxZKr7My05CcH7TfruxPnLe8wKwEXsClLAcMoFbAeAz6AFThJiiFfbkePr-b_SF8JfbKSF7wgE5toNw6zU9ZLttqdQnpCtHn9zwz8ZmHddboll95PaP0Wo

 2. china minte de ingheata apele, are mai multe decese decat oricare alta tara, dar xi jinping are dictatura si controleaza informatia

 3. E de necrezut(adica o gluma) cum RPChina este crezuta pana si de Organizatia Mondiala a Sanatatii(condusa de un ne doctor, de un revolutionar rosu din Etiopia!)…Concret, tara cea mai populata de pe glob, cu aglomerarile urbane cele mai mari, de unde s-a raspandit virusul in intreaga lume, anunta de la o anumita data ca nu mai are nici un caz de corona, ca nimeni nu a mai murit de corona, iar lumea aplauda credula….A existat un film american care ne.a incantat tineretea cu titlul: „O lume nebuna, nebuna, nebuna”…, adica lumea de azi.

 4. E de necrezut cum pana si Organizatia Mondiala a Sanatatii(condusa de un ne doctor, fost revolutionar comunist din Etiopia!) crede balivernele anuntate de RPChina, o dictatura autocrata, si anume de la o data anuntata fix ca nu mai exista virusul corona in aceasta tara. Curios este ca RPChina are cea mai mare populatie si aglomerarile urbane cele mai mari din lume, ca de acolo vine virusul in intreaga lume. Acum vreo 45 de ani am vizionat un film american foarte amuzant(un deliciu pentru o populatie „inchisa”, dintr-o dictatura)si care se numea: „O lume nebuna,nebuna,nebuna”…, ca cea de azi si daca dam girul increderii propagandei de partid comunist….Ca si cand cineva din lumea libera ar mai increde in propaganda „vocia russiei”…

 5. Rusii sunt cel putin la fel de mincinosi !

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.