G4Media.ro

23.133 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima zi, dintre care 4.087 cu…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

23.133 de persoane vaccinate anti-COVID în ultima zi, dintre care 4.087 cu prima doză. 1.005 sunt copii de 5-11 ani

23.133 de persoane au fost vaccinate anti-COVID în ultima zi, dintre care 4.087 cu prima doză, potrivit datelor furnizate de CNCAV.

1.005 copii de 5-11 ani au primit prima doză în ultimele 24 de ore.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

  1. Ce mai spun antioccidentalii deghizati in antivaccinisti? 1005 copii vaccinati numai astazi! In 10 ani, tot segmentul 5-11 ani va fi imunizat total.

    • 1005 că spune cine ? Eu ar trebui sa am încredere în „specialiști”, nu ? Așa cum ziceau și zic că vaccinul te imunizează :))))

    • da vaccinul te imunizeaza!
      pe langa ce debitati voi sosocii….

    • Ba Aliene, văd că nu știi ce înseamnă imunizare :)))))

    • Ce sa spuna, aiureli ca de obicei. Habar n-aveti nici ce e imunizare, nici macar ce e un vaccin, am impresia. Normal ca vaccinul stimuleaza raspunsul imunitar al organismului fata de virus, asta stie orice copil care merge sa se vaccineze. Si ca urmare, riscul de a contracta virusul scade aproape la jumatate, iar riscul de imbolnavire cu covid in sensul de a face o forma de boala simptomatica se reduce de 6 ori. O spun studiile de specialitate.

  2. 1000 de copii vaccinați și doar Melanică postează azi?

  3. imunizare sf [At: DA ms / Pl: ~zări / E: imuniza] 1 Proces prin care un organism devine nereceptiv la o boală microbiană în urma unui tratament sau a faptului că a avut în trecut această boală.

  4. Întrebat dacă şi-ar vaccina copiii (o fetiţă de 6 ani şi un băieţel de 11 ani), Valeriu Gheorghiţă a răspuns: „Am discutat această problemă cu ei, ei sunt absolut deschişi la acest lucru, însă ceea ce mi-au spus, ţinând cont, bineînţeles, de ceea ce le-am explicat, cum funcţionează un vaccin şi care sunt avantajele, mi-au zis: „Tati, o să aşteptăm să dăm prioritate celor care au cea mai mare nevoie în momentul de faţă”, adică copiilor cu afecţiuni cronice. Ulterior, sigur, vor dori să se vaccineze şi îmi doresc chiar să-i vaccinez personal, dacă o să merg într-un cabinet de vaccinare. Aş încuraja părinţii care au copiii cu afecţiuni cronice să se adreseze pentru vaccinare, pentru că în felul acesta îi protejăm mai bine faţă de o formă mai gravă de boală. Copiii se vor simţi în siguranţă când merg în colectivitate, împreună cu ceilalţi copii”, a mărturisit Valeriu Gheorghiţă, la Digi24.