G4Media.ro

12 persoane au fost reţinute pentru proxenetism, în urma unor percheziţii făcute…

Sursa foto: G4Media.ro

12 persoane au fost reţinute pentru proxenetism, în urma unor percheziţii făcute de poliţişti la Târgovişte şi în mai multe comune

Un număr de 12 persoane au fost reţinute pentru proxenetism, în urma a 13 percheziţii domiciliare făcute de poliţişti în municipiul Târgovişte şi în patru comune. Suspecţii ar fi exploatat sexual mai multe femei, în perioada 2016-2022.

Poliţia Română a anunţat, luni, că poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte şi cu sprijinul luptătorilor serviciilor pentru acţiuni speciale din judeţele Giurgiu, Braşov, Prahova şi Teleorman, au făcut 13 percheziţii domiciliare în municipiul Târgovişte şi în comunele Aninoasa, Văcăreşti, Bucşani şi Băleni, într-un dosar de proxenetism.

Ca urmare, poliţiştii au indisponibilizat 14 telefoane mobile, 2.100 de franci elveţieni, 13.500 de lei, 1.050 de euro, bijuterii, documente, înscrisuri şi două pistoale de autoapărare supuse autorizării. Totodată, s-a dispus măsura indisponibilizării în cazul a 10 autovehicule şi măsura asigurătorie a sechestrului pentru 6 case, 2 apartamente şi 11 terenuri intravilane.

De asemenea, poliţiştii au pus în executare 13 mandate de aducere, persoanele fiind duse la sediul poliţiei, pentru audieri. Ulterior, 12 suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar luni ei vor fi prezentaţi magistraţilor, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

”Aceştia sunt bănuiţi că, în perioada 2016-2022, ar fi exploatat sexual mai multe persoane de sex feminin”, a arătat sursa citată.

Poliţiştii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz, pentru proxenetism şi nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor.

În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

1 comentariu

  1. – Staţi liniştiţi, bă băieţi! Mai dăm noi o prescripţie şi se rezolvă! 😉