G4Media.ro

1.800 de persoane vaccinate în cadrul maratonului de la Ploieşti. Dozele de…

Sursa foto: Primăria Ploiești

1.800 de persoane vaccinate în cadrul maratonului de la Ploieşti. Dozele de vaccin au fost suplimentate

Un număr de 1.800 de persoane s-au vaccinat anti-COVID-19 în cadrul maratonului care a început vineri după-amiază pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti, dozele de vaccin fiind suplimentate.

Potrivit datelor comunicate, sâmbătă, de Primăria Ploieşti, până la ora 15,00, au fost imunizate cu serul de la Pfizer 1.800 de persoane, dozele de vaccin fiind suplimentate cu 378 de bucăţi, urmând să mai fi aduse şi altele dacă va fi necesar.

Campania de vaccinare organizată sub motto-ul „Start către o viaţă normală” a început vineri, la ora 14,00 şi se derulează non-stop până duminică, ora 20,00.

Astfel, pe stadionul „Ilie Oană” funcţionează 6 fluxuri de vaccinare pe timpul zilei şi două fluxuri noaptea.

Maratonul Vaccinării va permite celor care doresc să se imunizeze să se adreseze, fără o programare prealabilă, doar cu actul de identitate, direct la punctele de vaccinare ce vor fi deschise în incinta stadionului.

Intrarea la centrul de vaccinare de la stadionul „Ilie Oană” se face de pe strada Alexandru Vlahuţă, peluza I.

În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, persoanele care doresc să se imunizeze vor avea acces la spaţiile de aşteptare ce vor fi amenajate în incinta stadionului, respectiv sub peluza acestuia ori în tribune.

„În cadrul ‘Maratonului Vaccinării’ de la Ploieşti vor fi implicaţi, în desfăşurarea în condiţii sigure a procesului de vaccinare, 22 de medici, 22 de registratori şi 44 de asistenţi medicali. Totodată, în urma discuţiilor purtate de executivul municipiului Ploieşti cu dr. Simona Schnelbach (n.r. reprezentant al Colegiului Medicilor Prahova), s-a stabilit că, pentru susţinerea eficientă a acestei campanii de vaccinare, vor fi prezenţi, la centrul deschis pe stadionul ‘Ilie Oană’, şi 5 medici voluntari, precum şi studenţi voluntari din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie ‘Carol Davila’ din Bucureşti”, a anunţat anterior Primăria Ploieşti.

Sursa: Agerpres

Foto: Primăria Ploiești

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

9 comentarii

 1. Pt a scapa de nenorocita asta de pandemie trebuie sa ne vaccinam.Minim 60% din populația României trebuie sa faca lucrul asta! Daca specialistii spun asta, trebuie sa avem incredere, vaccinul este singura posibilitate de a ne intoarce la o viata normala! Pro vaccinare!!!!

  • Waxere, injectează-te tu. Îți doresc să te „imunizezi” cu toate tipurile posibile de doze!

 2. Ce de cobai gratiși în poză….

  • Te rog sa ne spui tu cum vezi din străfundurile mintii tale mega luminare modalitatea de a termina aceasta pandemie si de a readuce viața socială si economică la cum era înainte de 2020.
   Vad ca nu îți convine strategia aleasă de toate tarile din lume, de a-și vaccina populația (sa iti aduc aminte că și prietenii tai rusi si chinezi vaccinează cetățenii?)
   Iti ridic mingea la fileu: demonstrează-ne ca esti un om inteligent, nu doar un postac platit (prost) si spune-ne cum ai face tu sa termini mai repede panedmia.

 3. Eu nu înțeleg cum poate cineva sta la coadă pentru vaccin, când sunt sute de centre de vaccinare goale, când îți poți face programare oriunde, în orice zi, la orice oră !
  Cât de prost să fii să îți pierzi timpul la coadă, la îngrămădeală cu alți nevaccinați, potentiali purtatori, în loc să te programezi ?

  PS.
  Oare de ce se mai vaccinează lumea când a decretat Iohannis că pandemia s-a sfârșit ?

 4. Eu nu înțeleg cum poate cineva sta la coadă pentru vaccin, când sunt sute de centre de vaccinare goale, când îți poți face programare oriunde, în orice zi, la orice oră !
  Cât de lipsit de creier să fii să îți pierzi timpul la coadă, la îngrămădeală cu alți nevaccinați, potentiali purtatori, în loc să te programezi ?

  PS.
  Oare de ce se mai vaccinează lumea când a decretat Iohannis că pandemia s-a sfârșit ?

 5. Repatrocler: Bună ziua domnule președinte Lucovid Orban! Ce conține vaccinul în opinia dumneavoastră?

  Ludovic Orban: Mi-ar lua o veșnicie să vă enumăr acum toate ingredientele! Pentru mine vaccinul conține chermeze in birourile Parlamentului impreună cu colegii de partid, trabucuri care scot mult fum in spatiile inchise unde este interzis fumatul, alcool curgand din sticle direct in gâtlej, fără mască că eu nu-s măscărici ca restul populimii, pițe fără număr, pensii speciale, îmbrățișări si pupici cu colegele de penăleală…

  Repatrocler: Dar toate astea le-ați făcut și în pandemie, de cel puțin două ori…

  Ludovic Orban: Ei, hai că ești obraznic! Credeam că te-ai mai civilizat și tu dacă ți-am dat o felie de tort din cei 200 de milioane de Lei de la Guvern.

 6. E…simplu!
  Daca unu,mananca rahat,trebuie ca celalalt sa faca,musai acelasi lucru?
  Vaccinati si nevaccinati!

 7. g4cenzuria, să vă fie rușine că nu mi-ați publicat comentariul anterior în care arătam ce conține vaccinul pentru Ludovic DouăFețe Orban. Se pare că voi ați primit o felie de tort mai mare decât mine de la Guvern și va închis gura de tot.