G4Media.ro

Zelenski va efectua joi o vizită la Bruxelles (diplomat UE)

Sursa foto: Unsplash / ALEXANDRE LALLEMAND

Zelenski va efectua joi o vizită la Bruxelles (diplomat UE)

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski se va deplasa joi la Bruxelles pentru un summit al Uniunii Europene, a declarat miercuri un diplomat european, confirmând informațiile apărute în mai multe media începând de luni, transmite agenția Reuters, citată de boursorama.com.

Purtătorul de cuvânt al președintelui Consiliului European se limitase până acum la a spune că Volodimir Zelenski a fost invitat de Charles Michel la un viitor summit al UE, fără a dori să spună mai multe din motive de securitate.

Președintele ucrainean a sosit miercuri la Londra pentru o vizită surpriză, a doua sa călătorie cunoscută în străinătate de la începutul invaziei rusești în Ucraina, în urmă cu aproape un an.

România va fi reprezentată la summit de președintele Klaus Iohannis.

În cadrul reuniunii Consiliului European vor fi abordate ultimele evoluții privind războiul de agresiune al Federației Ruse împotriva Ucrainei, inclusiv în contextul împlinirii în curând a unui an de la declanșarea acestuia, urmând să fie reafirmat angajamentul Uniunii Europene și al statelor membre pentru sprijinirea Ucrainei pe toate palierele, precum și pentru angajarea în continuare a răspunderii Federației Ruse, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Liderii europeni vor analiza, totodată, cele mai bune soluții la nivel european pentru asigurarea competitivității pe termen scurt și lung a economiei Uniunii Europene și adaptarea acesteia la dubla tranziție verde și digitală, pornind de la propunerile prezentate de Comisia Europeană prin Planul Industrial Green Deal.

Un alt subiect aflat pe agenda reuniunii este gestionarea migrației, ca provocare ce necesită un răspuns european comun, cu scopul de a agrea căi concrete de acțiune în ceea ce privește dimensiunea externă a migrației, controlul frontierelor externe, cooperarea privind returnarea și readmisia sau combaterea traficului de migranți, potrivit sursei citate.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

 1. Unde a stat Zele.a????😂😂😂 Calare pe baricade???? Ca Ciolacu la revolutie???😂😂😂
  Doamnee, ador site ul asta!!! Distractie cat cuprinde!!!

  • Stati sa va spun ceva. Ma cheama Florin si am facut greseala sa ma insor cu Riki frate cu Eugen si Monica fata lui Mos Ene. Pe deasupra am devenit si vegetarian. Mananc iarba, fumez doar iarba pana pic pe jos prin iarba. Imi plac si ierbivorele, cand nu ma vede Riki ma joc mult cu armasarul satului si taurasii din zona ca au la ei uleiuri vegetale, iar dupa zbenguiala adorm prin campuri pline cu verdeata si visez cai verzi pe pereti.

 2. Actorul în turneu 😀 😀 😀
  Ar trebui să îl bage cu joc de lumini 😀

 3. A fost reactivat din moarte clinica prin electrocutare satiricon zis tembelion sa grohaie pe forumuri 😆 🤣 😂 what a fcuking cocksucking loser 😆 🤣 😂 😹

 4. Multi ani să trăiască iubitul nostru conducător,Fiul Luminii, marele erou, tatăl tuturor ucrainienilor (și nu numai !) geniul de dincoace de Urali, luptător neinfricoșat, titan de neclintit,stincă de reper ptr toată lumea civilizată dl Zely precum și soția sa doamna Zelenska mama tuturor ucrainienilor și viitoare academiciană ( restul vezi mai înainte..) Sa trăiască multi ani ,dar în același condiții ca ucrainienii de rind , amărâții cu viețile distruse….

  • Mda, bai asta koiholtz stai jos, n-ai inteles nimic ai nota doi pentru astazi ma thembelulle

 5. Multi ani să trăiască iubitul nostru conducător,Fiul Luminii, marele erou, tatăl tuturor ucrainienilor (și nu numai !) geniul de dincoace de Urali, luptător neinfricoșat, titan de neclintit,stincă de reper ptr toată lumea civilizată dl Zely precum și soția sa doamna Zelenska mama tuturor ucrainienilor și viitoare academiciană ( restul vezi mai înainte..) Sa trăiască multi ani ,dar în același condiții ca ucrainienii de rind , amărâții cu viețile distruse….Slava Ucraina ! sau ce rămâne din ea.

 6. Când o mai avea timp sa mearga si pe front?

 7. V. Orban nu va fi de acord cu participarea lui și trebuie unanimitate.