G4Media.ro

Zelenski spune că nu a fost informat de Casa Albă în legătură…

Sursa foto: President of Ukraine (president.gov.ua)

Zelenski spune că nu a fost informat de Casa Albă în legătură cu scurgerile de documente secrete de la Pentagon

Președintele Volodimir Zelenski a declarat că nu a fost informat de Casa Albă în legătură cu scurgerile de documente secrete ale SUA, relatează The Washington Post, citat de Sky News.

Luna trecută, scurgerea de documente ale serviciilor secrete americane a expus informații extrem de secrete despre războiul din Ucraina.

Documentele au fost partajate pe o serie de site-uri de socializare și se crede că au provenit de la un grup privat de pe Discord.

Jack Teixeira, un membru în vârstă de 21 de ani al Gărzii Naționale Aeriene a SUA, a fost arestat din cauza scurgerilor.

Ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, a declarat că scurgerile de documente de la Pentagon conțin un amestec de informații adevărate și false despre armata țării sale și a minimizat impactul negativ al acestora.

Vorbind despre incident într-un interviu acordat Washington Post, Zelenski a declarat: „Nu am primit în prealabil informații de la Casa Albă sau de la Pentagon”.

„Este neprofitabil pentru noi. Nu este benefic pentru reputația Casei Albe și cred că nu este benefic pentru reputația Statelor Unite”, a adăugat liderul ucrainean.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...