G4Media.ro

Zelenski salută câștigurile teritoriale revendicate în apropiere de Bahmut și ironizează Rusia…

Sursa foto: Dimitar DILKOFF / AFP

Zelenski salută câștigurile teritoriale revendicate în apropiere de Bahmut și ironizează Rusia „isterică”: „Inamicul ştie că Ucraina va câştiga”

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a mulţumit luni trupelor sale pentru câştigurile teritoriale pe care le revendică în apropierea oraşului devastat Bahmut din estul ţării, ironizând reacţia „isterică” a Moscovei care susţine că a respins atacuri de amploare, notează AFP, citată de Agerpres.

„Vedem cât de isteric reacţionează Rusia la toate progresele pe care le facem în acest sector, la toate poziţiile pe care le cucerim. Inamicul ştie că Ucraina va câştiga”, a declarat Zelenski într-un mesaj video.

Armata ucraineană efectuează mai multe ”acţiuni ofensive” în zona oraşului Bahmut, care este ocupat de trupele ruse, a anunţat pe canalul său de Telegram ministrul adjunct al apărării ucrainean Hanna Malyar.

Malyar a spus că forţele armate ucrainene au preluat câteva puncte strategice extrem de importante, iar forţele ruse se află în defensivă în zona Bahmut.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...