G4Media.ro

Zelenski s-a adresat soldaților ruși: ”În numele poporului ucrainean, vă dau o…

sursa foto: Captură video

Zelenski s-a adresat soldaților ruși: ”În numele poporului ucrainean, vă dau o şansă. Şansa de a supravieţui. Dacă vă predaţi forţelor noastre, vă vom trata aşa cum trebuie trataţi oamenii””

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski s-a adresat într-un discurs soldaţilor ruşi, în special recruţilor, luni noapte, spunându-le că dacă se vor preda vor fi trataţi cu decenţă, nu cum sunt trataţi în propria armată, relatează News.ro.

“Vreau să le spun ceva soldaţilor ruşi. Celor care deja sunt pe pământul nostru. Şi care urmează să fie trimişi să lupte împotriva noastră.

Recruţi ruşi! Ascultaţi-mă cu atenţie. Ofiţeri ruşi! Aţi înţeles deja totul. Nu o să luaţi nimic din Ucraina. O să luaţi vieţi. Sunteţi mulţi. Dar şi viaţa voastră va fi luată.

De ce să muriţi? Pentru ce? Ştiu că vreţi să supravieţuiţi. Vă ascultăm conversaţiile în interceptări, ascultăm ce credeţi cu adevărat despre acest război fără sens, despre această ruşine şi despre statul vostru. Discuţiile dintre voi. Apelurile voastre către casă, către familie. Auzim totul. Tragem concluzii. Ştim cine sunteţi”, a spus Zelenski.

Liderul ucrainean le-a transmis că în cazul în care se vor preda, vor fi tratați bine de către forțele ruse.

“Drept urmare, vă ofer o opţiune. În numele poporului ucrainean, vă dau o şansă. Şansa de a supravieţui. Dacă vă predaţi forţelor noastre, vă vom trata aşa cum trebuie trataţi oamenii. Ca oameni, cu decenţă. Într-un fel în care nu aţi fost trataţi în armata voastră. Şi într-un fel în care armata voastră nu îi tratează pe ai noştri. Alegeţi!”, a adăugat liderul ucrainean.

Volodimir Zelenski a mai spus că armata ucraineană a neutralizat sute de elicoptere ruseşti, 80 de avioane de război, sute de tancuri şi mii de alte echipamente.

“În 19 zile, armata rusă a pierdut mai mult în Ucraina decât a pierdut în două războaie sângeroase şi lungi în Cecenia. Pentru ce?”, a afirmat Zelenski.

sursa foto: Captură video

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

9 comentarii

  1. Dementul de la Kremlin trebuie oprit ăsta va distruge Ucraina, Rusia și Lumea doar să refacă Imperiul Răului CCCP… Sfârșitul lumi adus de un fost kaghebist inapt..

  2. Vrea un OSCAR pentru interpretare neaparat …. LOL

  3. Filmele cu legionarii straini ai Ucrainei le-ati vazut? Copiii omorati in Donetsk de rachete azovenele (ca de iobicei in ultimiii 8 ani) i-ati vazut?

    • Shhhhh n-ai voie sa scrii nasoale de ucrainieni ca in curand o sa-ti iei 15 ani de puscarie!

  4. Deja sunt spre 30.000 de soldați ruși prizonieri, si raportat la morți-raniti este cu 33% mai mult, ceea ce confirmă că rușii nu simt că este drept pentru ce luptă. (masacrarea inocenților) De aceea, apelul este binevenit.

  5. Va dau o veste proastă gasculitelor…CHINA A SPUS CLAR IN INTILNIREA DE IERI CU AMERICANI LA ROMA ; CA VA AJUTA RUSIA FINANCIAR ,ECONOMIC SI CU ARMAMENT „Prietenul lor drag”….și specificând răspicat ca nu este de acord cu implicarea și extinderea NATO dar mai ales cu sancțiunile care I sau impus exagerat RUSIEI. Exact asa au fost cuvintele ambasadorului chinez…lăsându-i PAFFF pe AMERICANI. IN CEL MULT O SĂPTĂMÂNA O SA VEDEȚI CĂ SE LASA TOATĂ LUMEA LA MANA LOR ȘI PUTIN VA FACE CE ISI DOREȘTE IN UCRAINA. DECI CIRCUL SE VA TERMINA RAPID….Spre dezamăgirea unora care visează cu ochii deschiși.

  6. Acest Zelenski e un caracter puternic dincolo de orice s-ar spune, un adevărat BĂRBAT.