G4Media.ro

Zeci de percheziții ale poliției în 5 județe, la persoane bănuite de…

Zeci de percheziții ale poliției în 5 județe, la persoane bănuite de tăiere ilegală de lemn/ Controale la 10 depozite de lemn

Un număr de 30 de percheziţii au loc miercuri dimineaţă, în judeţele Mureş, Tulcea, Constanţa, Suceava şi Bihor, fiind vizate ilegalităţi în domeniul silvic, de la tăierea ilegală, fără drept şi sustragerea de material lemnos, până la transformarea acestuia în cherestea şi valorificare. De asemenea, au loc controale la 10 depozite de lemn, transmite News.ro.

”În această dimineaţă, poliţiştii efectuează 30 de percheziţii domiciliare, în 5 judeţe, la persoane bănuite de ilegalităţi în domeniul silvic. Acţiunea, organizată de poliţiştii din Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, are loc cu sprijinul Direcţiei de Ordine Publică – Serviciul Protecţia Fondului Forestier şi Piscicol, Serviciului de Poliţie Delta Dunării, I.P.J. Tulcea, I.P.J. Constanţa, I.P.J Bihor şi I.P.J Suceava. 20 dintre percheziţii sunt efectuate în Mureş, 6 în judeţul Tulcea, 2 în judeţul Constanţa, una în judeţul Suceava şi una în judeţul Bihor”, anunţă IGPR.

Persoanele vizate sunt bănuite de ilegalităţi în domeniul silvic, de la tăierea ilegală, fără drept şi sustragerea de material lemnos, până la transformarea acestuia în cherestea  şi valorificare.

Concomitent cu această activitate, se efectuează controale de specialitate la 10 depozite de material lemnos, aparţinând persoanelor bănuite de comiterea faptelor.

Acţiunile au loc în judeţele Mureş, Tulcea, Constanţa şi Bihor,  cu sprijinul  specialiştilor  silvici din cadrul gărzilor forestiere Braşov, Focşani, Suceava, Oradea şi Bucureşti.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Acţiunea beneficiază de sprijinul luptătorilor din cadrul serviciilor pentru acţiuni speciale şi  jandarmilor din cadrul inspectoratelor de jandarmi judeţene şi grupărilor de jandarmi mobile din judeţele unde au loc activităţile.

sursa: News.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

5 comentarii

 1. ANAF nu are nimic de spus? Asteapta sa fie „cautati”.
  Ei de ce nu fac controale tematice… luna asta sa ia la „puricat” firmele care proceseaza lemn.
  E greu? Cum sa verifice firmele membrilor familiei, prietenilor…
  Asta e Romania captiva

 2. Scrie si in stire: „valorificare”. Fara factura sau cum?

 3. Aoleu, dupa atatia ani de scandaluri, dupa atatia ani de hotie, dupa atatia padurari si cetateni onesti care au cazut prada mafiei, s-au trezit baietii veseli sa-si arate muschii!

  Acum v-ati trezit bai trantori bugetari ce sunteti ? dupa ce din paduri au mai ramas cioate, sau nici alea ?
  Demisia, desfiintata toata garda de mediu, reformat ministerul mediului si MAI ! Nemernici ordinari ce sunteti, faceti totul de fatada, pt prostimea care se uita non stop la TV! Terminati cu manipularea!

 4. dar de victimele mafiei lemnului se mai intereseaza cineva?
  https://recorder.ro/cine-l-a-ucis-pe-padurarul-liviu/
  🕯️

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.