G4Media.ro

Zece ani de la anexarea Crimeii: Conferință la Universitatea „Ovidius” din Constanța,…

sursa foto: Facebook / FISP

Zece ani de la anexarea Crimeii: Conferință la Universitatea „Ovidius” din Constanța, în limbile română și tătară crimeeană / Istoricii Cosmin Popa și Armand Goșu, printre invitați

Facultatea de Istorie și Științe Politice (FISP) din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, în parteneriat cu Institutul pentru Studii la Marea Neagră, organizează, marți, conferința „Black Sea Talks. Zece ani de la anexarea Crimeii”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 11.00, în Sala Senatului, Campus Corp A (Aleea Universității, nr.1), transmite Info Sud-Est.

În cadrul conferinței vor susține prelegeri conf. univ. dr. Gayana Yüksel, de la Universitatea „Tavrida” din Ucraina, lector asociat al Universității Istanbul, c.ș. II dr. Cosmin Popa, de la Institutul de Istorie „N. Iorga”, Academia Română, prof. univ. dr. Armand Goșu, de la Universitatea din București, și c.ș. III dr. Metin Omer, de la Universitatea „Ovidius” din Constanța, transmite instituția.

Conferința deschide seria unor manifestări dedicate istoriei, culturii, economiei și relațiilor internaționale din spațiul extins al Mării Negre și se va desfășura în limbile română și tătară crimeeană (cu traducere în limba română). Totodată, în cadrul evenimentului va fi lansată cea mai recentă carte a istoricului Armand Goșu, „Putin împotriva Occidentului. Războiul din Ucraina și noua dezordine mondială”, publicată la editura Polirom, conform UOC.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...