G4Media.ro

Wizz Air anunță primele curse spre Londra și Dortmund de pe Aeroportul…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Wizz Air anunță primele curse spre Londra și Dortmund de pe Aeroportul Brașov / Primul zbor este promgramat pe 2 august, celălalt pe 2 septembrie / Vezi programul curselor

Compania WIZZ Air va efectua zboruri către Londra și Dortmund, de pe Aeroportul Brașov – Ghimbav, transmite Radio România Brașov, citată de Rador.

Operatorul aerian a anunţat astăzi că primul zbor către Londra (Luton) este programat pe 2 august, iar cel pentru Dortmund, pe 2 septembrie.
Spre Londra vor exista zboruri dus-întors în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri, în timp ce spre şi dinspre Dortmund se vor efectua curse în fiecare zi de marţi şi sâmbătă.

„Ne bucurăm că putem anunţa lansarea primelor curse aeriene spre destinaţii aşteptate de braşoveni şi de comunităţile de români din Anglia şi Germania. Astfel, Londra – cu Aeroportul Luton este o destinaţie practic obligatorie pentru o companie aeriană care zboară de la Braşov, având în vedere că potrivit datelor oficiale în capitala Marii Britanii trăiesc, muncesc şi învaţă oficial peste o sută de mii de români, între care foarte mulţi sunt braşoveni. Cu destinaţia Dortmund acoperim nevoie de mobilitate aeriană pentru comunităţile de români din partea de vest a Germaniei”, a precizat președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea.

Biletele sunt deja disponibile, iar la o primă simulare pe site-ul companiei, un bilet către Dormund, în septembrie, costă 60 de euro, iar cel de întors e 50 de euro.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Cred ca cu doua curse pe luna nu se va finanta aeroportul. Chiar cu taxe aeroportuare consistente de la sute de mii de calatori, aeroportul va fi rentabil cand va avea rute interne chiar pentru transport de marfa. La calatori un Brasov Bucuresti ar rentabiliza totul.