G4Media.ro

Whitesnake, care urma să cânte la Bucureşti pe 16 iulie, a anuţat…

sursa foto: facebook

Whitesnake, care urma să cânte la Bucureşti pe 16 iulie, a anuţat că nu va mai continua turneul european de adio

„Cu profundă tristeţe vă anunţ că din cauza provocărilor continue de sănătate, la recomandarea medicului şi a preocupării noastre pentru sănătatea şi siguranţa tuturor, Whitesnake nu poate continua turneul european de adio. Le cer scuze sincere tuturor fanilor uimitori ai Whitesnake, care au aşteptat cu nerăbdare show-urile rămase programate din acest turneu, tuturor şerpilor noştri uimitori, fabuloşi şi echipei din turneu care a muncit atât de mult pentru a organiza aceste spectacole şi tuturor promoterilor şi profesioniştilor care au contribuit la organizarea turneului…”, a scris Coverdale pe Facebook, citat de news.ro

Whitesnake a pornit la drum în 1978, după ce David Coverdale fusese solist al grupului Deep Purple.

Formaţia Whitesnake, care urma să concerteze pe 16 iulie la Bucureşti, în cadrul Rock the City, nu va mai continua turneul european de adio, a anunţat David Coverdale pe reţelele de socializare.

Prin cele 13 albume de studio, 9 discuri live şi 9 produse video, Whitesnake a demonstrat calitate, atât în studio, cât  şi pe scenă, iar compoziţii precum „Here I Go Again”, „Still Of The Night” şi „Is This Love” se numără între cele mai cunoscute şi apreciate.

La Bucureşti urmau să cânte David Coverdale (voce), Tommy Aldridge (baterie), Reb Beach (chitară), Michele Luppi (clape), Joel Hoekstra (chitară) şi nou veniţi în grup, Dino Jelusick (claviaturi, voce) şi Tanya O’Callaghan (bas), prima femeie în grup.

Pe 16 iulie, la festivalul Rock the City de la Romexpo mai au programate concerte The Kiss şi Powerwolf şi Saints ‘N’ Sinners, relatează news.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Ceee plm?

  2. Pentru tine ar fi mai potrivită Grazhdanskaya Oborona, nu-i așa ?

  3. Ce pacat…eu zic sa tinem doliu sau sa iesim in strada… ca sa nu mai zic ca e discriminare: satanistii raman fara idoli in timp ce spectacolele manelistilor se tin cu casa inchisa…de aia emigreaza din tara asta din ce in ce mai multe genii (a se citi: hoti, traficanti, capsunari, badante)