G4Media.ro

Volodimir Zelenski: ”Vom vedea cu siguranţă cum oameni cu steaguri ucrainene vor…

sursa foto: Captură Twitter

Volodimir Zelenski: ”Vom vedea cu siguranţă cum oameni cu steaguri ucrainene vor întâmpina forţele ucrainene în Crimeea şi sute dintre ei vor fi pe străzi în ziua eliberării”

Preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski a anunţat sâmbătă seară, că forţele ucrainene au preluat controlul în 60 de aşezări din regiunea Herson, şi şi-a exprimat certitudinea că şi alte localităţi vor fi eliberate şi că oameni cu steaguri ucrainene vor întâmpina forţele ucrainene în Crimeea şi sute dintre ei vor fi pe străzi în ziua eliberării, transmite News.ro.

”Începând din această seară, forţele de apărare au recâştigat controlul în peste 60 de aşezări din regiunea Herson, poliţia a început să ia măsuri de stabilizare. Măsurile de stabilizare sunt în curs şi în oraşul Herson”, a afirmat Volodimir Zelenski.

El a mulţumit tuturor soldaţilor care luptă în Ucraina.

”Vă mulţumesc tuturor pentru îndeplinirea în mod strălucit a sarcinii de eliberare a Hersonului!”, a adăugat liderul de la Kiev.

El a subliniat că va fi la fel şi în Henichesk şi Melitopol.

”Vom veni şi în toate oraşele şi satele noastre din Donbas. Vom vedea cu siguranţă cum oamenii cu steaguri ucrainene, pe care le păstrează acolo, vor întâmpina forţele ucrainene în Crimeea şi sute dintre ei vor fi pe străzi în ziua eliberării”, a afirmat Zelenski.

Preşedintele ucrainean le-a m tuturor celor care luptă şi acţionează pentru victoria Ucrainei.

”Sunt recunoscător tuturor celor din întreaga lume care ne ajută atât de mult!”, a mai spus el.

sursa: News.ro

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Zice bine: din vreo două milioane de locuitori vor fi sute cu steaguri ucrainene pe strazi. La fel și în Herson se estimează că mai sunt câteva zeci de mii de locuitori rămași din care în poze se vedeau vreo câteva zeci sărbătorind victoria Ucrainei.