G4Media.ro

Vladimir Putin: Toți militarii ruși care au participat la „eliberarea” Mariupolului sunt…

Sursa foto: Kremlin.ru

Vladimir Putin: Toți militarii ruși care au participat la „eliberarea” Mariupolului sunt „eroi”

Președintele rus Vladimir Putin i-a numit eroi pe toți militarii Federației Ruse care au participat la „eliberarea” Mariupolului și așteaptă propuneri pentru decorarea lor, relatează TASS.

„Vă rugăm să prezentați propuneri pentru acordarea de distincții de stat soldaților noștri distinși”, a afirmat Putin joi, în timpul unei întâlniri cu ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu.

„Este clar că în astfel de cazuri nu poate fi altfel, sunt distincții diferite, dar vreau să știe cu toții că, în accepțiunea noastră, sunt cu toții eroi, în accepțiunea întregii Rusii. Cu toții sunt eroi”, a subliniat președintele rus.

Totodată, Vladimir Putin a propus „perpetuarea memoriei” militarilor ruși care au dat dovadă de eroism și și-au sacrificat viața în Donbas.

El a menționat că „pe lângă îndeplinirea tuturor obligațiilor sociale față de militarii noștri, în special față de cei care au fost răniți, față de familiile camarazilor noștri morți, este necesar să se asigure îndeplinirea necondiționată a tuturor garanțiilor sociale – dar acest lucru nu este suficient”.

„Trebuie să ne gândim la măsuri suplimentare de sprijin și, în unele cazuri, să ne gândim la perpetuarea memoriei acelor camarazi ai noștri care au dat cu adevărat dovadă de eroism și și-au sacrificat viața pentru viața pașnică a poporului nostru din Donbas și pentru a asigura viața și existența pașnică a Rusiei însăși, existența pașnică a țării noastre. Acești oameni merită acest lucru prin acțiunile lor și prin atitudinea lor față de jurământ”, a declarat Putin.

Președintele a însărcinat Ministerul Apărării al Federației Ruse să studieze această problemă. „Voi da instrucțiunile relevante administrației prezidențiale, voi discuta cu colegii din regiuni, iar ei vor desfășura activitatea corespunzătoare în municipalitățile din Rusia”, a adăugat liderul de la Kremlin.

Sursa foto: Kremlin.ru

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

13 comentarii

 1. Eroi cu sange de ucigasi si violatori

 2. Pai eroii adevarati sunt morti.
  Eu in locul lor as fi foarte ingrijorat.

 3. Rusia ar trebui “eliberată” și ea cum a fost eliberat orașul Dresda in WW II. Istoria a demonstrat ca Rusia nu pote fi cucerita, dar poate și merita sa fie “eliberata” prin bombardarea intensiva a unor orașe cheie pana se satura de război.

 4. Deci asta va fi „marea victorie” declarată de ruși? Aș râde, dar rușii sunt patetici.

 5. cati eroi de astia a facut si hitler la vremea lui…

 6. Pentru toata lumea civilizata, Rusia are o armata jalnica !
  Sunt incapabili, violatori, dezorganizati, lasi, hoti. Pe scurt , rusi !

 7. Pentru toata lumea c.iv.ili.zata, Rusia are o armata j.alnica !
  Sunt in.cap.abili, vi.ola.t.ori, dez.or.gan.izati, lasi, hoti. Pe scurt , rusi !

 8. Pentru to.ata lu.mea c.iv.ili.zata, Rusia are o ar.m.ata j.al.n.ic.a !
  Sunt in.ca.p.abili, vi.ol.a.t.ori, d.ez.or.g.an.iz.ati, lasi, hoti. Pe s.c.urt , rusi !

 9. Unii de pe-aici, din clubul „Prietenii oligofreni ai Ucrainei”, inca nu si-au luat calmantele astazi.

 10. Cate virgine primesc eroii lui Putin?!?

  Muriți voi ca p r o s t i i, ca eroi ca voi ce de mai avem noi . .
  Daca aia sun eroi, Putin ce este?!? SUPEREROU ceva, el primeste toate virginele. Virgine ca Diana Sosoaca, mai ales in gura 😉

 11. Nu poti fi erou daca nu esti mort.

 12. Au eliberat ce ? Ca nu mai exista nici cetateni nici oras in urma rusilor.

 13. Daca vor face defilarea de 9 Mai in care se vor lauda cu distrugerea unui oras si omorarea a mii de civili, pe langa aia in uniforme de gala sa aduca si pozele cu copii aia nevinovati pe care Putin i-a trimis in prima line cum e carne de tun sa vada parintii lor adevarat a fata a lui Cracanel.