G4Media.ro

Vladimir Putin: Guvernul va acorda ajutoare pensionarilor şi militarilor pentru a compensa…

Vladimir Putin: Guvernul va acorda ajutoare pensionarilor şi militarilor pentru a compensa creşterea peste aşteptări a preţurilor

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat că guvernul va acorda în acest an ajutoare unice pensionarilor şi militarilor, pentru a-i ajuta să facă faţă creşterii peste aşteptări a preţurilor, a relatat duminică agenţia de presă RIA, citată de Reuters.

Creşterea preţurilor alimentelor este un subiect sensibil pentru Kremlin, înainte de alegerile parlamentare din septembrie.

Putin le-a spus liderilor partidului de guvernământ Rusia Unită că creşterea planificată a plăţilor de stat nu va mai fi suficientă pentru a acoperi inflaţia anuală actuală de 6,5% faţă de anul anterior, care depăşeşte nivelul preconizat de 4%, a relatat RIA.

„Desigur că trebuie să creştem veniturile unor grupuri de cetăţeni”, a spus Putin. Personalul militar va primi plăţi de 15.000 de ruble (202 dolari) de persoană, iar pensionarii de 10.000 de ruble, a declarat Putin la întâlnire.

sursa: News.ro

sursa foto: Facebook/ Vladimir Putin

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. si ceausescu dadea 100lei in plus la salariu.

  2. Sa ia exemplu de la Catu. Inflatie peste 5% -> ingheata salarii si pensii iar pentru militari taie „pensiile speciale”

  3. Sări cu banu’ la armată, că să te ții haos ce va fi în curând in Rusia, Afganistan e mic copil! Sfârșitul dictaturii e aproape!

  4. Tu crezi că rusul de rând e prost ca locuitorul din sectorul 1 . Va vota tot cu Putin.