G4Media.ro

Vlad Voiculescu a câștigat procesul cu Compania de Iluminat Public București, pe…

Vlad Voiculescu a câștigat procesul cu Compania de Iluminat Public București, pe tema amplasării unor bannere PSD, în campania alegerilor europarlamentare din 2019

Liderul PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu a anunţat sâmbătă că a câştigat procesul cu Compania Municipală de Iluminat Public Bucureşti. El a explicat că speța era legată de bannerele PSD care au fost montate în 19 aprilie 2019, în campania pentru alegerile europarlamentare, fără ca partidul să aibă contract încheiat cu Compania Municipială de Iluminat, situație care poate fi încadrată ca infracțiune de delapidare.

„Tocmai am câştigat procesul cu Compania Municipală de Iluminat Public Bucureşti! Am cerut transparenţă din partea Companiei, după ce am văzut cum punea bannere pentru PSD şi am fost dat în judecată, probabil la comanda Gabrielei Firea (fostul primar al capitalei – n.red) şi a PSD. Aşa cred ei că pot să ne închidă gura. E bine că sentinţa a venit acum, pentru că, după preluarea mandatelor de consilieri generali, urmează să ne cunoaştem direct în Consiliul de Administraţie al societăţii. Managementul va trebui să explice de ce banul public a fost cheltuit pentru servicii pentru un partid politic, fără contract. Se numeşte delapidare şi se pedepseşte cu închisoarea”, a scris, sâmbătă, Vlad Voiculescu pe Facebook.
Reprezentantul PLUS a explicat şi motivul pentru care a avut câștig de cauză în instață.
„În data 19 aprilie 2019, în plină campanie de europarlamentare, am vazut că, în Piaţa Rosetti, Compania Municipală de Iluminat Public Bucureşti monta bannerele PSD. Am publicat o fotografie cu scena asta pe pagina mea de Facebook, cu solicitarea publicării contractului. Au pretins că exista un contract, dar în cadrul procesului s-a dovedit că nu aveau contract cu PSD la data respectivă. Asta înseamnă delapidare, adică folosirea banului public pentru servicii către PSD. După ce am aflat toate astea, am depus plângere penală împotriva lor, în februarie 2020. Din fericire, în cazul ăsta nu va trebui să aşteptăm după sistemul de justiţie să facă atât de necesara curăţenie! Curăţenie vom face noi, Justiţiei îi rămâne doar să îi pedepsească pe cei vinovaţi”, a scris Vald Voiculescu.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea (Vlad Voiculescu)

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

19 comentarii

  1. Respect, domnule Vlad Voiculescu!

  2. Bravo, procesomanul lunii!

    • TE REFERI LA SCARBELE CARE AU CONTESTAT IN INSTANTA MANDATUL LUI ND SI A CELUI DE LA TIMISOARA?

    • @torna_fratre vrei să spui că scarbele alea nu au dreptul de a fi procesomani?

      Procesomani buni găsim doar la USR?

    • 52 de slugi PSD au contestat validarea lui Nicusor Dan. Deci Omul Vitruvian e gunoi uman, sluga la PSD.

    • @Putin nu sunt nici slugă, nici PSDist, sunt un om liber cu opinii libere, lucru greu de înțeles pentru psihopatii stangisti ca tine

    • Probabil nu ai inteles ca el „a fost dat în judecată”, pe motiv de imagine.
      Îți dai sreama, o companie municipala mai baga bani si in marketing. Si in procese
      Asa e cand ai bani si-i arunci aiurea.
      Singurul ban cheltuit cu cap e cel pentru angajatul tau care merita. Si nu pentru distractia lui.

    • @Omul Vitruvian – Lasa, bre, nu mai face pe fecioara libera ca iti cunoastem de multa vreme postarile… Incearca pe alte site-uri, asa, mai incognito, stii ce zic…

  3. Mult succes la alegerile la PMB domnu’ Cuckenstein. Daca mai aveti nevoie de o donatie de seminte, sa puneti anunt pentru o colectie publica. Punem cu totii mana de la mana.

  4. Felicitari! Inceputul e promitator. La inchisoare cu delapidatorii.

  5. Toata stima!
    Sa ajunga la mititica si/sau sa plateasca solidar cheltuielile!
    Va rugam sa prezentati si masurile care sunt/sau vor fi luate!
    Cu cat sanctiunile vor fi mai mari si individuale, cu atat matrapazlacurile vor fi mai putine!
    Sanctiunile trebuie date rapid! Altfel, daca vei incerca sa tai coada cainelui in mai multe etape, cu siguranta vei sfarsi muscat!
    Succes!

  6. Bravo! Victorie! Felicitări pentru câștigarea unei găinării de proces! Politicienii români, la peste o sută de ani de la Caragiale, încă numără steagurile sau bannerele de pe stâlpi. Adevărul este că în București este rezolvată problema lipsei apei calde, a traficului infernal și a arderii de deșeuri care ne gazează nopțile. Deci avem destul timp și destule resurse să ne judecăm de ce a au fost puse niște bannere pe niște stâlpi.

  7. E cazul ăla in care au facut repede contractul si l-au datat in trecut dar plata nu fusese efectuata din contabilitatea PSDului. Cred si eu, la ce trezorier penal avea si PSD…

  8. Nici un efort nu e în zadar dacă cei vinovati de încălcarea legii sunt pedepsiti.
    Cei de sus care nu sunt de acord înseamnă că au fost ”mufati” la banul public

  9. Cu ce is pierde si asta timpul…..e ciudat ca nu s- a afisat niciodata in compania unei femei…asta e cu filetul pe stanga ?

  10. O nouă filă din lupta USR-Plus pentru salvarea României. 🙂
    Cam asta e anvergura: probleme mici, de colțul străzii, dar trompetate ca acțiuni de mântuire națională.

  11. Felicitari. Fara rucsaci in spate ajungem departe!