G4Media.ro

Violeta Vijulie spune că nu se simte amenințată de USR, chiar dacă…

Violeta Vijulie spune că nu se simte amenințată de USR, chiar dacă și-a pierdut funcția de conducere la Agenția Funcționarilor Publici: Voi fi demnitar în altă instituție a României

Președintele în funcție al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, Violeta Vijulie, a confirmat că va fi schimbată din funcție, pentru că instituția a fost solicitată de „partenerii de coaliție”, respectiv de USR-PLUS. Vijulie a spus, într-o intervenție la Antena3, că schimbarea sa din funcție n-are legătură cu criticile pe care i le-a adus ieri public ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Ea susține că l-a criticat pe Voiculescu pur și simplu pentru „lipsa de empatie” pe care a demonstrat-o în schimbul de replici avut cu primarul Clujului, Emil Boc.

„Când vezi că un personaj ca ministrul Sănătății râde pe astfel de teme legate de pandemie, nu ai cum să înțelegi (…) M-a deranjat lipsa de empatie din partea ministrului”, a comentat Vijulie la Antena3.

Aceasta a descris schimbul de replici dintre Vlad Voiculescu și primarul Clujului, Emil Boc, apreciind că ministrul Sănătății ar fi luat în derâdere situația „bine argumentată de Emil Boc”: „Eu sunt specialistă în comunicare, m-a frapat diferența dintre ce se poate înțelege din ce a fost scris pe hârtie și vizualul din tonalitatea vocii (…)”

Vijulie a mai subliniat că nu e intimidată de USR și că pentru ea nu e nicio problemă că pleacă din fruntea Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.  „Aceste agenții au fost împărțite cu o săptămână în urmă. Într-adevăr, Agenția Funcționarilor Publici a fost cerută de USR. Dar nu e nicio problemă că plec de acolo. Am semnat un proiect de aproape 3 milioane de euro (…) Eu voi fi demnitar în altă instituție a României”, a comntat Vijulie.

Pentru că Vlad Voiculescu a spus că așteaptă sugestii pentru campania de vaccinare anti-covid, Vijulie a mai adăugat că e dispusă să ajute „pentru un impact mult mai bun”.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat în premieră, la Antena 3, că Violeta Vijulie își va pierde funcția de conducere de la nivelul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici. Voiculescu a fost întrebat de moderatoare ce părere are legat de faptul că Vijulie a afirmat că Nelu Tătaru trebuie să se întoarcă la Ministerul Sănătății. „Este o opinie (…) Dar cred că mai repede dânsa va fi schimbată din funcție. Nu e o amenințare, e ceea ce știu eu”, a răspuns Vlad Voiculescu.

Sursa Foto: Facebook/Violeta Vijulie

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

20 comentarii

 1. P-asta a fătat-o mă-sa bugetar? Și „demnitar”!!! Dar ce-o „recomandă”!?
  Tușește dacă merge la patron? Sau acolo nu-i priește, că-i cu muncă.

  • …experti , analisti , lideri , propagandisti , fii si fiice , politruci paraziti de toate culorile .

  • Dar de ce trebuie NEAPARAT sa fii DEMNITAR? Ce MARE SCOFALA faci? SAU gata , PNL ul FACE exact ca Psd: își pune idioții in functii? Ce ai facut pana acum , ca demnitar? Ai încasat salariul . Ai avut vreo inițiativă, sau ai semnat ca IDIOATA state de plata?

  • Asta voiam si eu sa intreb, oamenii astia se nasc demnitarii?

 2. Nu mai scapam de fufele A3

  • Cei de la RiseProject cu ziarista lor ti-ar spune ca nu

 3. De remarcat ca „proiect de aproape 3 milioane de euro”. Eventual din fonduri UE.
  NU conteaza rezultatele, sumele trebuie sa fie cheltuite.
  Si SGG cu SNSPA au milioane de euro programe despre functionari publici. Și…? Frica de raspundere si de șeful direct e mare.
  Despre Psihologi #nimic?

 4. era o coloneleasa la CIA, unitatea Europa „libera”, cu numele asta de familie si freza asta tip citostatice

  • ”era” un troll la Sputnik, ”unitatea” PCR-FSN-PSD ”cu” ghilimeaua ”libera” si ”freza” de analfabet.

  • soldatul #bad lustruie cizmele la toti gradatii, romani sau americani, fara discriminare de sex, varsta, religie, apartenenta etnica sau nationalitate

 5. Bună seara, are nevoie tara de asemenea „demnitari”, dacă ai carnet de partid și ești cu o voce bogata partidul nu te lasă somera…..!!!

  • PNL e partid de slugi, nu conteaza competenta, ci favorurile pentru partid, greu de crezut ca ii mai voteaza cineva.

 6. Bună seara, daca ai carnet de partid, sigur se rezolva sa ajungi într-o funcție publica, cu peste 13000 de lei /luna…
  Ce știe sa facă altceva doamna asta…????

 7. Cuconita lui Varujan Vosganian s-a născut „demnitara”, măi, fir-ar a dreak de treabă.🤮
  Mi-a plăcut mult parcursul profesional făcut pe nutotei de Valeriu Nicolae: cariera „demnitarei” egal Varujanu’.
  Vijulica consilia de zor la 19 de ani la domnu’senator Vosganian la cabinet, ea fiind anul 2 la facultate, sponsorizati de nenea SOV.
  Pentru continuare, cititi-l pe Valeriu, în rezumat, pleacă Varujan dintr-o functie, pleacă si „demnitara pe viață” după el.
  La un moment dat, o virează pe partea oengista, poate a lasat-o liberă Varujanu.
  Doamna”demnitara plătită din banii fraierilor” e ambitioasa, anul trecut a umplut Sectorul 3 cu pliantele ei colorate, ne amenința că vine să starpeasca coruptia.:)))))))))))
  Apoi, Violeta i-a stopat ambiția si si l-a pus la Sectorul 3 pe favoritul ei, nimeni nu avea habar cum arata sau cum il chema, era un fel de Fantomas. „Demnitara” trebuia să aibă si ea o funcție acolo, un oscior ceva, si a fost cocoțata semisefa la functionarimea română, ce-o fi făcut pe-acolo un an, nu știm, reformă sau inceput de reformă, în niciun caz.
  Ei, si cand sefu’Ciucu a ajuns Primar, Vijulica a ajuns si ea șefă in sfârșit.
  Dar, visul frumos s-a frânt, offf, offf, Duamne, ce tragedie.
  O poftim in sectorul privat, că e extrem de competență si pusă pe muncă 🤣
  Nu m-asteptam ca Plusulica VV, unul din puriceii care au răpus USR ul, să mă facă să râd.

  Funcția de „demnitar” pe viață, fără griji și cu bani buni, nu se bagă în cipul vaccinului? 🤣

 8. E penibila Vijulica asta si mai e cumnata lui Stelian Tanase, alt inchipuit, care arunca tot timpul cu noroi in PNL. Ce fac astia la Functionarimea publica de avem dezastrul pe care toti il vedem in administratie?

 9. Nenorocirea Boc și-a pierdut tatăl când a desființat spitale iar doamna vorbește de empatie.

 10. Care e faza cu surorile Vijulie de poarta ambele frizuri de băieți?

 11. Agenția Funcționarilor Publici … Asta ce mai e? Cu ce se ocupă?

 12. Doamnă Furtună, mai bine spune că ai greșit când i-ai luat apărarea lui Boc și cere-ți scuze public, așa cum a fost și intervenția. Altfel o să credem că USL-ul din pnl are grijă de suporterii lui.

 13. Omu’ bun la toate. Sper sa operezi la agentia de dat cu matura.