G4Media.ro

VIDEO Imagini rare cu consilierii Vioricăi Dăncilă: Anton Pisaroglu și Costin Mihalache,…

VIDEO Imagini rare cu consilierii Vioricăi Dăncilă: Anton Pisaroglu și Costin Mihalache, alături de premier la moțiunea de cenzură

Viorica Dăncilă a ieșit joi de la ședința de grup a PSD fără să fie însoțită de liderii partidului. Ea s-a dus de la sala de grup la sala de plen însoțită de consilierii Costin Mihalache, Anton Pisaroglu și Nelu Barbu, de secretarul general PSD – Mihai Fifor și președintele executiv PSD – Eugen Teodorovici.

În drumul spre sala de plen, Dăncilă a refuzat să facă declarații ziariștilor înaintea votului crucial de la moțiunea de cenzură.

Cine e Costin Mihalache: Viorica Dăncilă i-a dat titlul de ministru, ca șef al cancelariei. Mihalache este unul dintre pionii Chinei pe scena politcă din România. El face agenda premierului, îi stabilește întâlnirile și, potrivit fișei de post, o ajută pe Dăncilă să-și denumească prioritățile strategice. Există voci în PSD care susțin că i-ar asigura și consilierea politică, alături de patronul ziarului Adevărul, Cristian Burci, potrivit Europa Liberă.

Cine este Anton Pisaroglu: Nu este membru al cancelariei, dar a devenit consilier onorific al Vioricăi Dăncilă săptămâna trecută. Este un fost rugbyist, care are afaceri cu un ofițer de la NSA și Pentagon, legături cu Elliot Broidy, cel care l-a dus pe Liviu Dragnea la instalarea ca președinte a lui Donald Trump (sursa: Europa Liberă).

Foto: Costin Mihalache (stânga), Anton Pisaroglu (dreapta) și Dăncilă (Sursa: G4Media.ro.)

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Nume de tinut minte .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.