G4Media.ro

VIDEO Un bărbat din Vaslui venit după certificatul de căsătorie s-a luat…

VIDEO Un bărbat din Vaslui venit după certificatul de căsătorie s-a luat la bătaie cu altul venit după un certificat de naștere / În scenă au intrat și soțiiile celor doi, cu poșetele din dotare

Mai multe persoane au fost implicate într-o altercație la Centrul de Afaceri din municipiul Vaslui. Potrivit conducerii Centrului de Afaceri, scandalul ar fi izbucnit după ce un bărbat care se afla la rând la Starea Civilă, pentru a obține un certificat de căsătorie, a avut ceva de împărțit cu un alt bărbat, care ar fi venit pentru un certificat de naștere, transmite vremeanouă.ro

Cei doi au început să se certe, apoi să se ia la bătaie, de față cu toată lumea. S-au împărțit pumni și picioare, s-au rupt haine, iar consoartele celor doi s-au ciondănit și ele, trăgându-se de păr una pe alta și lovindu-se cu poșetele.

Forțele de ordine chemate să calmeze spiritele au avut și ele mari bătăi de cap, mai ales polițistul, care în încercarea de a-l imobiliza pe unul dintre agresori, a căzut după ce a alunecat pe gresie. Acesta s-a ridicat însă imediat și, cu sprijinul colegului său de la Jandarmerie, a reușit să-I încătușeze pe bărbat.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Citește integral pe vremeanouă.ro

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

12 comentarii

  1. PSDistii lui Buzatu au inceput distractia in post. Frumos, traditional.

  2. Ăla a venit la Starea Civilă la trening şi bustul gol?? Sunt toţi făcuţi la băutură la Vaslui?

    • 😀 la trening ai dreptate, dar se pare ca a ramas la bustul gol dupa ce s-a luat la bataie… oricum, e stire de comedie.

  3. Mai ceva ca inte-o comedie. :))))

  4. Totul e posibil la Vaslui

  5. stire de 2 lei, de ce e pe g4media?

  6. Nici nu trebuia sa ma uit la film pentru ca doar niste tigani ar fi fost in stare de o asemenea scena. Cata lipsa de civilizatie, educatie. In plus, astfel de animale au drept de vot si daca merg in numar mare ajung persoane precum Sosocata sa fie Presedintele Romaniei. Democratia are o mare, mare problema. Votul idiotului este egal cu votul omului care doreste dezvoltare si evolutie. In Romania voturile multora care au dorit binele tarii au fost anulate de hoarde de idioti. Toata stima pentru Petre Tutea care datorita convingerilor sale spuse public cu scopul de a schimba mentalitati a ajuns sa faca puscarie 13 ani pentru un „popor de iditoti”.

  7. SPUI VASLUI SI TRAGI APA