G4Media.ro

VIDEO Ucraina: Armata publică o înregistrare cu distrugerea unui depozit de muniție…

VIDEO Ucraina: Armata publică o înregistrare cu distrugerea unui depozit de muniție al armatei ruse și a unui lansator multiplu de rachete Grad MRL

Armata ucraineană a publicat o înregistrare video în care Forțele Armate ale Ucrainei distrug un lansator multiplu de rachete Grad MLR și un depozit de muniții în regiunea Herson, potrivit cotidianului ucrainean Pravda.

Inițial, armata ucraineană a distrus MLR-ul rusesc BM-21 Grad, iar apoi, în urma unei operațiuni de recunoaștere aeriană, a detectat activitate în tufișurile din apropierea lansatorului și a descoperit că rușii au amplasat un depozit de muniții.

Anterior, Forțele Armate ale Ucrainei au raportat că un depozit de muniții al armatei ruse din zona satului Vesele, regiunea Herson, care nu este departe de Nova Kahovka, a fost distrus de un atac cu rachete ucrainene.

 

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. moskva pă fundu marii 🐠🐚🐙🐋…80000 dă invadatori in pamant… ⚰️⚰️⚰️⚰️sute dă tancuri cu capacele explodate… 💥💥💥💥avioanele muscale iau foc din senin fara sa decoleze…🛩🧨🔥🔥🔥🔥cate un depozit de munitie pentru lansatoare se aprinde zilnic de la rachetele dă prevenire a grindinei 🚀🚀🚀🚀…incet, incet armata sovietica refuza sa fie carne dă tun păntru putler …unii mai cu 🎱🎱 refuza sa execute ordinele si isi in.ju.ra superiorii😁😂🤣😆😅😆😁🤣😂😄

  2. Ucrainenii către ruși: să ne pupați în cur!
    Rușii către ucraineni: și noi pe voi!
    :)))))

  3. Un singur film poate arăta diferența…Tos1 asupra unui orășel! …ce Himars…și așa veți realiza ce pățesc amărâții ăia din prima linie…ucrainienii.

  4. Gândește-te bine la ce o să minți când Ucraina va salva Hersonul.