G4Media.ro

Statele Unite ale Americii susțin că Huawei este ”o amenințare” la adresa…

Statele Unite ale Americii susțin că Huawei este ”o amenințare” la adresa NATO

Huawei reprezintă o amenințare pentru NATO. Declarația a fost făcută de șeful Pentagonului la Conferința de securitate de la Munchen, transmite TVR.

Dacă nu înțelegem amenințarea și nu reacționăm, acest lucru ar putea în final să amenințe cea mai de succes alianță militară din istorie, a spus Mark Esper.

Și șeful diplomației americane a denunțat Calul Troian reprezentat, în opinia sa, de producătorul chinez de echipamente de telecomunicații.

Implicarea Huawei în reţelele 5G occidentale ar conduce la transferarea de date ale tuturor utilizatorilor către Partidul Comunist Chinez şi serviciile secrete chineze, a apreciat Pompeo.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. OK, probabil Pompeo n-o sa prezinte redactiei de ce spune ca Huawei este o amenintare la adresa NATO, dar cred ca puteti presupune cs stie ce vorbeste. Deci nu doar „apreciaza” ci afirma o realitate. Nici nu este vorba in sine despre ce-o sa se intample in viitor (astfel incat sa fim limitati doar la „aprecieri” si „estimari”, ci este vorba de un mecanism deja existent.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.