G4Media.ro

Soldații ucraineni au transmis mesaje de Ziua Națională: ”Vă mulțumim, sunteți o…

Sursa foto: Captură video

Soldații ucraineni au transmis mesaje de Ziua Națională: ”Vă mulțumim, sunteți o națiune incredibilă” / ”Stați împreună, pentru că acesta este singurul mijloc prin care puteți trece peste orice”

Radu Hossu, un tânăr din Brașov, implicat activ în ajutorarea civililor și militarilor ucraineni a postat pe pagina sa de Facebook mai multe mesaje venite de pe front sau chiar din spital, prin care soldați ucraineni transmit urări românilor de Ziua Națională.

”Felicitări pentru toți românii, sunteți uimitori. Vă mulțumim pentru tot ce faceți pentru ucraineni, pentru soldații ucraineni. Vă mulțumim pentru suport, sunteți cei mai buni”, transmite un soldat.

”Felicitări poporului român pentru ziua națională. Vă iubim”, spune un altul.

”Stați împreună, pentru că acesta este singurul mijloc prin care puteți trece peste orice.

Vă mulțumim, sunteți o națiune incredibilă. Mulțumim pentru că ne ajutați pe noi și pe ucrainenii noștri”, spune un militar, îndemnând românii să rămână uniți.

”La mulți ani România, Slava Ukraina!” este mesajul care se aude din partea unui ucrainean de origine română.

Radu Hossu este activ pe Facebook unde strânge fonduri pentru ucraineni și transmite informații direct de pe linia frontului.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

24 comentarii

 1. Respect Ucraina!

 2. Este impresionant, atât atitudinea românilor de ajutorare a ucrainenilor, cât și recunoștința acestora față de români.
  Asa aș vrea să relaționeze toată omenirea.

  • Da asa ar trebui sa fie pace intre natiuni sa ne dea si noua Bucovina inapoi sa respecte tomanii din Bucovina nu cum s-au purtat psna acum exact ca si rusii

  • @Aexe esti lemn la geopolitica mah baiatule !

  • Care a fost recunoștința față de noi in trecut?
   Care este acum, românii de acolo și pătura de jos a ucrainei pe front, ai lor bogații prin europa ?
   Care va fi în viitor?

  • Băi alex cu A mic,Bucovina si restul aberațiilor tale si a celor ca tine nu o poate „da” inapoi Ucraina.
   Sint niste acorduri semnate intre Ucraina si România încă de pe vremea lui bombonel Năstase prin care România nu are pretenții teritoriale față de Ucraina.
   Acum si intre Ucraina si Rusia era un Memorandum semnat in 1996 prin care Rusia recunoștea suveranitatea și blablabla.
   Dacă vrei Bucovina si restul teritoriilor i ai pe ai tăi aberanți si faceți ca rușii:invadați Moldova,Ucraina,Bulgaria..
   Hai,te bagi cowaie ???

 3. Slava Ukraina!

  • In articol spune ca soldatii respectivi erau etnici romani, nu ucraineni! Deci mai usor cu slava!

 4. IMPRESIONANT, PENTRU UNI, IA MERȘ ÎN UKRAINA, SĂ VEDEȚI VOI APOI CE VĂ RESPECTĂ, PRAF ÎN OCHI, DE DRAGUL SOCIALIZĂRII PE ONLINE. CE SĂ ZIC, FAINĂ URARE, DAR REALITATEA, REALITATEA ,CARE ESTE? SLAVĂ LUI DUMNEZEU BĂĂĂ, NEBUNILOR ,ĂȘTIA DE SCRIEȚI SLAVĂ UKRAINA, SLAVA ESTE PENTRU DUMNEZEU NU PENTRU OAMENI. LA MULȚI ANI TUTUROR ROMÂNILOR!

  • @ ARKAN – Du-te bre de aici cate faci de ras

  • In articol spune ca soldatii respectivi erau etnici romani, nu ucraineni! Deci mai usor cu slava!

  • Pentru cei ce nu ați fost vreodată în Ucraina: e suficient sa treci vama 2 m la ei și deja o sa te umple de respect și recunoștință cînd o să-ți ceară tradiția , de nu dai riști să sprijini pereții multe ore. Suficient sa le vezi caschetele rusești și dai seama cît de europeni sint. Dar măcar sint mai de cuvînt și încredere ca noi Ro , minciuna, țeapa nu e la loc de cinste.

  • Cuvântul „slava” folosit de religie, e preluat tocmai din limba slavă, măi ARKAN.
   Cred că ți se potrivește de minune nickname-ul pe care ți l-ai ales.
   Probabil că la școală, tot cu arcanul ai fost dus.

 5. Mulțumim Ucraina, mulțumim Armatei Ucrainei care luptă și pentru noi împotriva unui Imperiu al Răului…. SLAVĂ UCRAINEI 💙💛

 6. Cernautiul fusese furat de austriecin de la domnii Moldovei, care l-au infiintat si l-au marit vreme de patru secole. Nu a fost picior de zelea acolo pana la sosirea grofilor.

 7. Pe etnicii români ii trimite pe front la Xerson, Dombas. Alții se intoc zilnic cu picioarele înainte, dar din zona Transcarpatia etnicii maghiari nu prea ii saltă

  • De unde știi tu?
   În primul rând, cei din Bucovina chiar se înscriu ca voluntari pentru merge pe front.
   Mai terminați cu prostiile astea. Îi doare undeva pe bucovineni de povestea unirii cu România.

  • Exact,Dimash.
   Ii doare undeva pe tinerii bucovineni din Ucraina,ca cea mai mare parte a vechilor locuitori ai Bucovinei de Nord au fost unii refugiați in Romania (si-au parasit casele ca sa nu ii apuce în partea rușilor inchiderea granitelor )si altii deportati in Siberia.
   Batranii care au murit cu jalea parasirii forțate a locurilor natale,se răsucesc in mormant cand habarnisti ca tine calca cu bocancii peste istorie.

 8. Dupa castigarea razboiului si aderarea la structurile din care facem si noi parte , nu vor mai exista aceste discutii.De fapt acesta este viitorul.

  • Structurile alea la care te referi nu sunt adăpost pentru toți milogii, țeparii, contrabandiștii, traficanții, raketzii și alte categorii dragi unora.
   Trebuie să îndeplinești niște condiții concrete, printre care să nu fi în relații neconforme cu vecinii.
   Până să se civilizeze unii ca să fie primiți, mai e, așa că entuziasmul unora nu se justifică.

 9. Ce se mai bucira saracii ca le.a zis unul din drum, la multi ani! Gaste mai sunteti!
  Cred ca se bucura si fratii lui romani din Bucovina ca le.a sustinut drepturile cand le.au fost taiate de Kiev. 4rosti ati fost 4rosti ati ramas…