G4Media.ro

VIDEO Senatorul PNL, Daniel Fenechiu, a ațipit în timp ce era invitat…

VIDEO Senatorul PNL, Daniel Fenechiu, a ațipit în timp ce era invitat în platoul Antenei 3 / Zilele trecute, în timpul dezbaterilor din Comisia juridică pe legea izolării, el a băut coniac – ”din ceșcuță”, ca lumea să nu știe ce face

Senatorul PNL, Daniel Fenechiu, a ațipit vineri seara în timp de participa, în calitate de invitat, la o dezbatere în studioul Antenei 3.

Pe 14 iulie, în timpul dezbaterilor online din Comisia juridică a Senatului asupra legii carantinei și izolării care s-au întins până după miezul nopții, Fenechiu, acasă fiind, și-a desfăcut o sticlă de coniac franțuzesc și a băut.

”Și ca lumea să nu știe ce fac, beau din ceșcuță”, i-a spus el unui coleg, neștiind că ședința online era în continuare înregistrată.

El i-a povestit colegului senator că băutura este veche de cincizeci de ani și că bea câte un păhărel ”la ocazii speciale” pentru că ”îi stimulează creativitatea”.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

18 comentarii

 1. Adormiții și bețivii neamului s-au adunat în politica românească!
  Bravo mah!! Ai reușit să te faci cunoscut!

 2. Stau și mă întreb ca prostul, oare mai scăpăm vreodată de dinozaurii ăștia ceaușisti care sug țara asta de atâția ani?

 3. Ăștia sunt adormiții pe care ii alegem de 30 de ani si care ne conduc spre prăpastie…

 4. Beneficiari de pensii speciale și imunitate infracțională.

 5. Si asa România este condusa de alcoooooolisti si …iar poporul sufera si traieste in mizerie mai rau ca in timpul comunismului. Traiasca marea si glorioasa democratie româneasca!!!

 6. Ati uitat de pisica domnului senator care a fost prezentată Comisiei după ce dl.senator a dat pe gât stimulentul. :))))))
  Dl.senator Fenechiu a fost avocatul lui Dan Diaconescu si a fost ales parla mentar pe listele PP DD, a fost șeful parlamentarilor PP DD si apoi a dezertat cand sandramaua sa inceput să se strice (nimic nou sub soare).

 7. El are reale probkeme de sanatate. Obezitatea,paloarea cadaverica sunt semne s o lase mai usor cu bautura.Probabil o arde seara ,tarziu cand ajunge acasa,dar dupa bautura „omori „frigiderul! Ca adormit in timp ce vorbea ciuvica nu i mare pierdere!

 8. Că individul ăsta e un bou sinistru nu există nici o îndoială dar are circumstanțe atenuante: duhoarea pestilențială care domnește în cloaca varanului e capabilă să-i adoarmă și pe anosmatici. Somniferul voiculescu, bleah!

 9. PNL e doar un PSD mai spalat, nu mult
  Frumoasa tara, pacat ca e locuita de acest bobor

 10. Lasati omul in pace

 11. Culmea…dl. Fenechiu e printre putinii cu care se poate face o discutie faina despre lucruri.
  O fi de la coniacu ala bun.

 12. Asta a apărut în PNL pe linia PPDD. Va dați seama ce – i poate capul

 13. Astea sunt minciuni odioase, dacă bei un pahar de ceva nu ești bețiv, plus ca era acasă

 14. Sica Mandolina & Co. PNL PSD ACEEASI COCINA DE PORCI

 15. Un adevărat criminal)). Cum a îndrăznit sa bea un păhărel de coniac acasă, asta nu trebuie ales, trebuie sa alegem oameni serioși, ca mitraliera)).