G4Media.ro

VIDEO Queen a înregistrat o nouă versiune a celebrei piese „We are…

VIDEO Queen a înregistrat o nouă versiune a celebrei piese „We are the Champions” în onoarea medicilor. Câștigurile vor merge la fondul OMS pentru lupta anti-Covid

Legendarul grup britanic Queen, cu Adam Lambert solist, a înregistrat o nouă versiune a celebrei piese „We are the Champions” în onoarea medicilor, iar câștigurile vor merge la fondul Organizației Mondiale a Sănătății pentru lupta anti-Covid.

Redenumită, „You are the Champions”, melodia este însoțită de un clip video care arată medici și infirmiere care luptă împotriva noului coronavirus în întreaga lume.

„La fel ca părinții, bunicii și străbunicii noștri care au luptat pentru noi în două războaie mondiale, acești viteji războinici din prima linie sunt noii noștri CAMPIONI”, a declarat chitaristul Brian May într-un comunicat. „În calitate de tată al unei fiice din prima linie, sunt conștient de munca vitală pe care o fac în fiecare zi pentru ne a salva pe noi și societatea noastră”, a adăugat bateristul Roger Taylor, a cărui fiică este medic la Londra.

Pentru această nouă versiune a piesei, înregistrată în 1977 și care de atunci a devenit un imn cântat în special pe stadioanele de fotbal, Brian May și Roger Taylor au înregistrat fiecare la domiciliul lor din Londra, în timp ce Adam Lambert, descoperit datorită emisiunii American Idol în 2009, a cântat din Los Angeles.

Sursa foto: Captură Youtube

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Și pentru ăia care dansează prin spitale, își pun singuri de pe telefon?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.