G4Media.ro

VIDEO Putin îi decorează la Kremlin pe liderii proruşi ai celor patru…

Sursa foto: Telegram / Margarita Simonian

VIDEO Putin îi decorează la Kremlin pe liderii proruşi ai celor patru regiuni ucrainene anexate ilegal și pe propagandista Kremlinului, Margarita Simonian: „Mulțumesc că i-ai eliminat pe canibali”

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a decorat marţi, la Kremlin, pe liderii proruşi ai celor patru regiuni ucrainene – Doneţk, Lugansk, Herson şi Zaporojie -, anexate ilegal de Moscova în septembrie, transmite EFE, citată de Agerpres.

Liderii proruşi din Lugansk, Leonid Pasecinik, şi din Doneţk, Denis Puşilin, au primit ”Ordinul pentru Merit al Patriei”, gradul I. În schimb, Evgheni Baliţki şi Vladimir Saldo, liderii proruşi ai Zaporojie şi respectiv Herson, au primit acelaşi ordin, dar în gradul III, potrivit transmisiunii în direct a ceremoniei solemne desfăşurate în Sala Sf. Ecaterina a Marelui Palat al Kremlinului.

”Acest premiu nu este doar al meu, ci al tuturor locuitorilor (din autointitulata) Republică Populară Lugansk. (…) Mi-ar plăcea să-mi exprim profunda recunoştinţă faţă de dumneavoastră personal şi faţă de întregul popor rus pentru ajutor, fără de care nu am fi o republică şi nu am putea supravieţui”, i-a transmis Pasecinik lui Putin în timpul ceremoniei.

La rândul său, Puşilin a declarat că Doneţk va trece peste toate obstacolele cu care se confruntă şi o va face cu sprijinul Rusiei.

Rusia a anexat ilegal cele patru regiuni ucrainene, pe care nu le controlează în totalitate, după referendumuri care nu au fost recunoscute de comunitatea internaţională.

Kremlin a anunţat recent că Moscova nu intenţionează să cucerească noi teritorii în Ucraina, dar că ”va elibera” cele patru regiuni anexate recent.

Margarita Simonian, redactor-șef al noii rețele de stat RT (fosta Russia Today), a primit, de asemenea, un premiu din partea lui Putin, scrie CNN.

„Mulțumesc că i-ai eliminat pe canibali”, i-a spus ea lui Putin în timpul discursului de acceptare.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Margarita premiul sa ti l bagi in k uu r nu te ajuta cu nimic cand or sa iti trag ucrainenii un glont in capatana :))

 2. Toți cei care au primit acte rusesti vor fi expulzati din ucraina. Ucraina nu are nevoie de cetățeni rusi pe teritoriul ei. Putin a rezolvat problema minoritatii ruse.

 3. premiu de interdictie in lumea civilizata…si porno politik…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

 4. premiu de interdictie in lumea civilizata…si p.o.r..no politik…‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

 5. Declaratii de inchinaciune de la sclavi.
  Daca moare stapanul mor si ei.

  • Cel putin astia care sunt guvernatori militari rusi in Ucraina nu au viata lunga.
   Dna propagandista poate oricând sa se împiedice si sa cade de la balcon sau ferestra.

 6. Coorva politica S. a gresit un cuvant 1 De fapt a vrut sa spuna – nu ca i-a ELIMINAT pe canibali – ci ca I-A DECORAT PE CANIBALI !