G4Media.ro

VIDEO Protestatar explicând calitățile premierului Dăncilă: ”Calități are, a fost înainte o…

VIDEO Protestatar explicând calitățile premierului Dăncilă: ”Calități are, a fost înainte o doamnă profesoară, foarte multe calități”

Un participant la mitingul PSD de sâmbătă seară i-a explicat reporterului G4Media.ro că protestează pentru că ”vrem să facem dreptate și să rămână doamna ministru (n.red – prim-ministrul Viorica Dăncilă). Întrebat ce calități are doamna Dăncilă, protestatarul a răspuns: ”Calități are, a fost înainte o doamnă profesoară, foarte multe calități”.

Vezi mai jos înregistrarea video:

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

  1. Ce calitati are? Comiterea gafelor si executarea ordinelor fara sa comenteze. In plus stie sa faca de ras tara, sa cauzeze crize diplomatice, crize economice, crize politice si crize legislative. Domeniul sanatatii este la pamant. Are intr-adevar, foarte multe calitati.

  2. Vai, mama noastra !

  3. Nu mai scăpăm noi de DRAGNEA și Dancila…..ne-am făcut de ras în Europa și în lume….

    • Pai uita-te la filmulet, nu ne-au facut de ras fiindca ei reprezinta poporul. Ti se pare ca madam Dancila e departe de domnul din film? El voteaza, ea il reprezinta. Simplu si democratic. 🙂

  4. Dancila a fost profesoară :))) Înseamnă că eu am fost președintele SUA:)) Bai moșneagule cât ai ajutorul social :))

  5. V-ați chinuit mult sa găsiți imagini care va convin.Sunt convinsă ca și de partea cealaltă sunt oameni de aceeași factura ca și aceștia pe care ii dați voi.Dar voi,va aroganți de la sine putere ca sunteți intelectuali,educați și toată lumea trebuie sa ia de buna asta.Daca ați fi cu adevărat ce va pretindeți ar trebui sa știți ca fiecare om este valoros și trebuie respectat.Dar nu,voi sunteți atâta de aroganți și plini de sine de școlile înalte pe care le aveți sau nu(vezi fotografia falsa pe care a postat-o Oreste,și este un intelectual,dar se pretează la a manipula)încât sunteți oripilați de prosti.Dar pe voi cine v-a evaluat.Va arătați singuri merite de care,sincer,ma îndoiesc ca le aveți.Un om cu adevărat deștept este modest pentru ca nu simte in fiecare moment sa-și scoată calitatile in evidentă

  6. Are muuulte calitati. Mai ales ca fosta amanta. A luț Dracnea…

  7. Pai a fost profesoara de atelier , adică alea de erau varza in liceul pedagogic , după ce terminau , le baga partidul ca profesoare de atelier , adică un fel de croitorese /bucătărese .