G4Media.ro

VIDEO Patru femei fură pavajul de pe o stradă din Chişinău şi…

VIDEO Patru femei fură pavajul de pe o stradă din Chişinău şi îl urcă într-un Audi Q5 / Primarul Ion Ceban a cerut să fie făcute publice imaginile cu cetățeni care fură bunuri publice

Patru femei au fost surprinse noaptea trecută cum fură pavajul de pe strada Kiev din Chişinău şi îl urcă într-un automobil marca Audi Q5. Primarul Ion Ceban a solicitat implicarea instituţiilor de profil pentru identificarea persoanelor suspectate de sustragerea materialelor de construcţie de la şantierele privind amenajarea obiectivelor de infrastructură, scrie Adevărul.ro

Potrivit autoexpert.md, primarul Chișinăului, Ion Ceban, a solicitat implicarea instituțiilor de profil pentru identificarea persoanelor care au furat materialele de construcție. Tototdată, acesta a insistat să fie făcute publice imaginile video și pozele care surprind cetățenii depistați furând bunurile publice.

Pe pagina oficială de Facebook a Primăriei, a apărut un material video în care pot fi observate patru femei care fură pavajul de pe șantierul de renovare a scuarului de pe str. Kiev.

Edilul capitalei a declarat că asemenea acțiuni sunt josnice, iar efortul depus de municipalitate este în van. La fel, Ceban a cerut responsabililor să securizeze șantierele, iar persoanele vinovate să fie sancționate.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

1 comentariu

  1. Nu inteleg exact.
    Sapt viitoare renunt la agentul de vanzari ,
    merg sa iau cheile.
    sper sa ma intorc cu bine.

    :((

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.