G4Media.ro

VIDEO UPDATE O pensiune din Delta Dunării a ars în urma unui…

sursa foto: ISU Delta

VIDEO UPDATE O pensiune din Delta Dunării a ars în urma unui incendiu/ În pensiunea din Caraorman se aflau șapte turiști, o persoană a fost dusă la spital intoxicată cu fum

UPDATE Intervenția pompierilor la Caraorman a fost finalizată, anunță ISU vineri dimineață. Au ars aproximativ 450 mp din clădirea principală, o anexă de aproximativ 50 mp. A fost salvată o anexă care era restaurant, o terasă și s-a reușit oprirea extinderii la o altă locație din apropiere. Cauzele probabile de producere a incendiului: scurt circuit electric.

știrea inițială

Un incendiu puternic a izbucnit joi seară la o pensiune în apropiere de localitatea Caraorman din Delta Dunării. În acel moment, în pensiune se aflau șapte turiști care s-au autoevacuat. Una dintre persoane a fost preluată de o ambulanță navală și a fost transportată la spital cu simptome de intoxicare cu fum.

„În momentul izbucnirii incendiului se aflau turiștii cazați însă aceștia s-au auto evacuat și au fost transportați către o locație din apropiere. O persoană necesită asistență medicală, aceasta prezentând simptome de intoxicație cu fum”, a informat ISU Delta.

La incendiu s-a intervenit cu patru motopompe trei ambarcațiuni printre care și o ambarcațiune SMURD ce are în dotare un tun pentru stingerea incendiilor.

 

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Eu credeam ca e suficient sa studiezi planul de evacuare in caz de incendiu, care e obligatoriu in fiecare pensiune… Acea bucata de hartie salveaza mii de vieti in fiecare an. Si e tot ce o sa vedem de la stat in materie de preventie in urmatorii 50 de ani…