G4Media.ro

VIDEO Mircea Bravo, un nou viral prin care îndeamnă la vot /…

VIDEO Mircea Bravo, un nou viral prin care îndeamnă la vot / Repetentul clasei candidează la europarlamentare: ”Vrei să mă ajuți? Stai acasă!”

Vloggerul Mircea Bravo a realizat un nou clip prin care îi îndeamnă pe români să meargă duminică la vot, care s-a viralizat rapid pe Facebook. În mai puțin de 24 de ore de la lansare, clipul a contabilizat deja aproape un milion și jumătate de vizualizări.

Clipul prezintă povestea unui fost coleg de clasă din gimnaziu, Radu, care a rămas repetent – ”nu m-am înțeles eu cu școala, dar m-am descurcat”, care acum are ocupații ”prin Europa – Franța, Spania, Italia”: ”duc fete, aduc mașini”. Spre stupoarea lui Mircea, Radu candidează acum la alegerile europarlamentare și îl sfătuiește pe acesta ca, dacă vrea să îl ajute să ajungă în Parlamentul European, să stea acasă duminică, să nu se ducă la vot.

La începutul lunii, Mircea Bravo, a mai lansat un video prin care îi îndeamnă pe oameni să meargă la vot, pentru alegerile europarlamentare. Cunoscut în general pentru clipurile umoristice, care strâng milioane de vizualizări, Mircea Bravo consideră ce uneori este necesar să se implice în campanii de conștientizare civică.

Clipul se numește ”Așa a zis bunica” și transmite mesajul serios, tot într-o cheie umoristică. Acesta îi cere bani bunicii pentru a-și duce prietena la Paris, exact în perioada alegerilor. Mai departe, bunica îi explică efectul absenței la vot: ”noi n-am avut de ales”.

Clipul a strâns între timp peste 7,4 milioane de vizualizări.

Un proiect G4Media.ro – Fundația Konrad Adenauer
#MonitorizareEuroparlamentare

Citește și...

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

2 comentarii

  1. 7,4 milioane si 1
    geniala bunica

  2. Frumos, tare frumos ! Esteatat de trist ca mai sunt oameni in Romania care nu stiu ce inseamna , de fapt, alegerile europarlamentare…Acestia-s ….prostii nostri, de, asta-i situatia ! Dar nu sunt de orice fel , sunt din cei carora sa nu le spui cum sunt, adica fara personalitate, fara constiinta, fara cunostinte, adica ….PROSTI ! Ca se vor supara tare de tot….!