G4Media.ro

VIDEO Maricel Popa, șeful PSD Iași, spune la o televiziune locală cum…

sursa foto: Captură video

VIDEO Maricel Popa, șeful PSD Iași, spune la o televiziune locală cum ”i-a făcut cadou” lui Bogdan Cojocaru funcțiile de prefect și ministru al Comunicațiilor, la 34 de ani/ Cojocaru a fost și deputat, și consilierul lui Sorin Grindeanu la ANCOM

Maricel Popa, șeful PSD Iași, spune într-o intervenție la televiziunea locală Iași TV Life cum ”i-a făcut cadou” lui Bogdan Cojocaru funcțiile de prefect și ministru al Comunicațiilor, ultima funcție primind-o la doar 34 de ani, în timpul interimatului lui Mihai Fifor, între Guvernele Tudose și Dăncilă.

Intervenția lui Maricel Popa a avut loc marți, în 30 august, când prefectul de Iași își serba ziua. Bogdan Cojocaru a fost și deputat, și consilierul lui Sorin Grindeanu când acesta din urmă conducea ANCOM.

  • „Vreau să îi urez prefectului sănătate multă, putere de muncă, este cel mai tânăr prefect din țară și cel mai eficient, iar funcția de prefect este un cadou al meu care (forma corectă este ”pe care”, n.red.) i l-am făcut anticipat, ca și funcția de ministru al Comunicațiilor. Este unul dintre cei mai eficienți prefecți care i-a avut Iașul până acum”, a fost intervenția lui Maricel Popa la televiziunea din Iași.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

Citește și...

7 comentarii

  1. De ce s-ar ascunde? Voi votați PSD 30% indiferent cât vă fură.

  2. E tara lor , cadourile lor, combinatiike lor. Voi contati doar la vot. Si nu uitati sa va platiti taxele !

  3. De 32 de ani o fac si voi inca va mai mirati?

  4. Hai că noi suntem proști!dar justiția aia română, plătită cu bani grei,de ce e surdă, oarbă și mută?de 33 de ani?de ce nu aplică legea?