G4Media.ro

VIDEO Ludovic Orban: Astăzi se încheie starea de urgență. Tot azi va…

VIDEO Ludovic Orban: Astăzi se încheie starea de urgență. Tot azi va fi declarată starea de alertă. Vor fi instituite toate măsurile necesare pentru a apăra viața și sănătatea românilor. Vor fi măsuri obligatorii / Îmi asum conducerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență

Premierul Ludovic Orban a anunțat joi, în debutul ședinței de guvern, că azi încetează starea de urgență și tot azi va fi declarată starea de alertă, care va presupune toate măsurile necesare pentru a apăra viața și sănătatea românilor.

”Astăzi, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă va declara starea de alertă în cadrul situaţiei de urgenţă provocată de epidemia de coronavirus. Tot astăzi, odată cu declararea stării de alertă, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă va institui toate măsurile necesare pentru a apăra viaţa şi sănătatea românilor. Aceste măsuri vor avea caracter de obligativitate şi vor fi stabilite în baza OUG 21 care reglementează situaţiile de urgenţă”, a precizat șeful guvernului.

El a anunțat că își va asuma conducerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

”Trebuie să ținem cont în modificare de decizia Curții Constituționale: modificarea nu poate să afecteze drepturi și libertăți,  pentru că drepturile și libertățile pot fi afectate, temporar, doar prin lege și parlamentul a adoptat legea, care va intra în vigoare luni”, a mai spus Ludovic Orban.

Principalele declarații ale prim-ministrului:

 • Astăzi se încheie starea de urgenţă, instituită prin decretul preşedintelui României.
 • Făcând o evaluare retrospectivă a ceea ce s-a întâmplat în ultimele două luni, trebuie să vă spun, din capul locului, că decizia de instituire a stării de urgenţă luată de către preşedintele României a fost o decizie extrem de benefică pentru România, ne-a oferit cadrul ca să putem să luptăm cu toate armele împotriva acestei epidemii și ne-a permis să menținem, la un nivel cât se poate de bun, răspândirea acestui virus.
 • Ca atare, nu am avut nicio problemă în ceea ce privește sistemul de sănătate publică, nu a existat depășirea capacității de tratare a persoanelor care au fost infectate, numărul de persoane infectate la suta de mii de locuitori, mai ales ținând cont de condițiile specifice din România, și anume faptul că au intrat în țară, din data de 23 februarie până în data de 1 mai, 1.270.000 de români, dintre care marea majoritate au venit din țări care erau încadrate în zona roșie. Cred că în toată această perioadă de 60 de zile, în care președintele ne-a oferit, prin decretul de instituire a stării de urgență, toate instrumentele necesare, am putut să facem față acestei provocări neașteptate și care ne-a pus la grea încercare.
 • Astăzi, Comitetul Național pentru Situații de Urgență va declara starea de alertă, în cadrul situației de urgență provocate de epidemia de .
 • Tot astăzi, odată cu declararea stării de alertă, Comitetul Național pentru Situații de Urgență va institui toate măsurile necesare pentru a apăra viața și sănătatea românilor. Aceste măsuri vor avea caracter de obligativitate și ele vor fi stabilite în baza Ordonanței 21, care reglementează situațiile de urgență, răspunsul autorităților la situațiile de urgență și care stabilește starea de alertă.
 • Nimic nu ne va împiedica să luăm toate deciziile necesare, pentru a putea să facem față, în continuare, provocării generate de această epidemie.
 • Toate măsurile necesare vor fi adoptate de Comitetul Național de Situații de Urgență și, de asemenea, vă solicit tuturor miniștrilor să emiteți, împreună cu Institutul Național de Sănătate Publică și, de asemenea, cu colaborarea Consiliului de suport tehnico-științific, care fundamentează deciziile Comitetului Național pentru Situații de Urgență, toate ordinele privind normele de sănătate, de securitate a muncii, care trebuie respectate în toate activitățile, atât pentru activitățile pentru care nu au existat restricții până acum și unde este necesară impunerea acestor norme, cât și în domeniile pentru care se ridică restricțiile.
 • Aici este vorba de regulile privitoare la circulația în mijloacele de transport public, este vorba de regulile privind funcționarea spațiilor comerciale, regulile privind funcționarea hotelurilor, regulile privind funcționarea frizeriilor, coaforurilor și tuturor categoriilor de activități pentru care se ridică restricțiile și unde sunt necesară o reglementare foarte serioasă a măsurilor de sănătate publică pentru protejarea cetățenilor români.
 • De asemenea, vreau să vă anunț că, împreună cu Ministerul Afacerilor Interne, am luat decizia, pentru a întări autoritatea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, să modificăm Ordonanța 21 și să îmi asum, în calitate de prim-ministru, conducerea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, sigur, secondat de trei vicepreședinți, de domnul ministru al afacerilor interne, Marcel Vela, de domnul ministru al lucrărilor publice, dezvoltării și administrației și, de asemenea, de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat.
 • Vă solicit o mobilizare pentru a face față trecerii de la starea de urgență la starea de alertă.
 • În calitate de miniștri, va trebui să girați, cu maximă responsabilitate, implicarea în punerea în practică a tuturor măsurilor.
 • Către cetățenii români transmit un mesaj foarte simplu: fiți responsabili, ca și până acum, respectați toate măsurile care sunt instituite de autorități, pentru că aceste măsuri nu au alt scop decât acela de a vă apăra sănătatea, de a vă apăra viața, de a vă feri de pericolul infectării cu .
 • De asemenea, astăzi va trebui să adoptăm actul normativ, ordonanța de urgență prin care să reglementăm toate măsurile necesare pentru trecerea de la starea de urgență la starea de alertă, în special acele măsuri care vizează drepturi ale cetățenilor, facilități pe care le-am acordat în perioada stării de urgență și pe care le vom prelungi și dincolo de starea de urgență.
 • Va trebui să reglementăm toate măsurile necesare în domeniul sănătății, de asemenea, în domeniul educației, astfel încât să putem face față provocărilor, care, categoric, vor fi extrem de importante, mai ales în ceea ce privește organizarea examenelor și în ceea ce privește organizarea activității pe toată perioada stării de alertă. Aici, doamna viceprim-ministru Turcan, suntem pregătiți cu proiectul de ordonanță de urgență?
 • Raluca Turcan: Da, chiar doream să vă propun pe lista suplimentară a ședinței de astăzi să introducem acest proiect de ordonanță de urgență de prelungire a unor măsuri de sprijin pentru persoane și companii din perioada stării de urgență, care să meargă până la începutul lunii iunie și, apoi, pe unele domenii restricționate, în paralel cu măsurile de relansare economică.
 • Ludovic Orban: Mulţumesc. De acord cu introducerea pe ordinea de zi. Domnule ministru Vela, suntem pregătiți cu ordonanța de modificare a Ordonanței 21?
 • Marcel Vela: Da, suntem pregătiți și vă solicit aprobarea introducerii pe lista suplimentară pentru această ședință.
 • Ludovic Orban: Trebuie să ținem cont în modificare de decizia Curții Constituționale: modificarea nu poate să afecteze drepturi și libertăți,  pentru că drepturile și libertățile pot fi afectate, temporar, doar prin lege și parlamentul a adoptat legea, care va intra în vigoare luni.
 • Marcel Vela: Exact.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

38 comentarii

 1. Suntem condusi de imbecili. Cum e posibil ca in ziua in care cica se decreteaza starea de alerta, cetatenii sa nu stie ce fel de restrictii trebuie sa respecte sau daca trebuie sa respecte ceva. Probabil nici ei nu stiu. Plecati acasa, lasati-i pe psd-istii. Macar de la ei nu aveam niciun fel de asteptari

  • Guvernarea actuala este o ciuma rosie care se cramponeaza in aplicarea solutiilor prescrise de Partidul Comunist Chinez.

  • Da’ de bun-simt ce zici? Ce suntem noi, papusi fara cap?
   Asteptam sa vina lumina si daca nu vine „e de la ei” de la noi nu e niciodata? Stam cu mana intinsa la cersit (si dupa cum se vede ca si cu capu’, asteptam sa gandeasca altu’ pentru noi).
   Bunul-simt e „norma logica de apreciere, comuna marii majoritati a oamenilor”- zice dex. Hai sa fim o majoritate cu bun-simt…

  • Daca e si Ralucuta pregatita, care e superfrumix, eu am mare incredere in “guvernul meu”! Asa masuri mai rar! Felicitari!

  • @Asistat,
   Nu te-ai înțeles nici cu PNL-ul sau cum prima dragoste nu e uitată de nimeni niciodată….?

 2. De acord! Securitatea cetateanului in primul rand. Din pacate insa, scaunele ”alesilor” neispraviti psd&Co…mplicii sunt periculoase: au un vi…rus care se urca la cap si le ia mintile. Rusine sa le fie, Nerusinatilor majoritari si sectele pro=alde-udmr! Patibulari care si-au pus tot naravul infect in slujba propagandei marsave. Acesti constipati la minte nu sunt aparatori ai Neamului. Invers, sunt Calaii neamului. Nu sunt graniceri care sa apere sanatatea acestui popor. Invers, si-ar dori sa piara cat mai multi de Molima, de saracie. Mutrele astea ingrate, infecte, respingatoare, fetide, repugnante nu se caiesc, nu-si vor cere iertare, pentru ca sunt jeguri ereditare care coabiteaza si saboteaza.

  • Sandelu tati, exista un tratament experimental un etaj mai jos, roaga-l pe nenea doctoru sa te puna pe lista, ca bulinele nu te mai ajuta de acum…

  • @Asistat-social! M-ai omorat. De ce te dai hutza pe net? De ce nu-ti dai scalpul jos? Cu certitudine, ai dormit cu fund-n sus si te-au navalit dejectiile pe nas. Angajeza-te cobai la laboratorul pentru studiul somnului in exes.

  • Sandu ,vezi că se dau gratis lecții de limba română în EXES

 3. Si totusi care vor fi noile masuri? Pana acum am vazut doar opinii.

  In plan secundar ma gandesc la invocarea asumarii. Si eu imi pot asuma orice atat timp cat stiu ca nu voi suporta consecintele, asa cum se intampla in cazul de fata.

  In rest sa aveti grija de voi, numai de bine!

 4. Ideea e sa ai grija singur de tine ca de astia m-am lamurit. Ieri am inteles ca a murit un baiat de 23 de ani. Bine ca pentru pimen au avut plasma sa ii dea la 90 de ani !!!

 5. Chiar era sa ma dea pe spate „asumarea” lui ! Initial citisem asumare cu „o” in locul lui „u” si parea ceva cu adevarat interesant !

  PS. Dar… :((

 6. Luați măsuri de protejare a vieții si sănătății românilor, dar să nu comiteti abuzuri indiferent de funcțiile pe care le aveți. Pentru că veți pierde masiv din electorat dacă o țineți pe linia impunerii obligatorii. Iar tanti Firea să se mai abțină de la a dicta ea unde si câte testări în masă se fac. S-o lase mai ușor cu cercelul că stăm cu ochii pe ei. Cercelul are deja ştampila pusă. Firea să fie rea cu bărbatul ei, nu cu un popor întreg pentru că va veni si vremea ei când nu va mai putea să fie atât de vocală, să nu spunem tare-n gură.

 7. Ce restrictii impui tu daca legea care iti da dreptul nu este inca in vigoare? Iar CCR a spus foarte previzibil de altfel ca orice fel de limitare a unor drepturi fundamentale nu poate dispusa prin OUG? Dai o oug perfect neconstitutionala?

  • Prostului să nu-i spui că e prost că el fiind prost nu te crede .

 8. Pana la urma, daca romanii nu-si recastiga drepturile si libertatile la Curtea Constitutionala, in Parlament sau prin exprimari publice, vor trebui sa o faca in strada. Catre acolo sunt impinse lucrurile. Un imbecil arogant ca Iohannis numai de la atat va intelege.

  • Cred ca penelistilor le pare rau ca au dat la timp banii pentru partide cu zero zile intarziere…ia uite ce de troll-eri din kisseleff 10 cu chef de munca avem :)))

  • Lasa, ca pnl si-a cumparat presa. Ca sa intre in criteriile de acordare, B1 a concediat 2 jurnalisti, care criticau guvernul. A fost un mizilic. Ce e mult 40 milioane euro? Ca doar n-au dat de la ei, au dat de la noi.
   Traiasca partidul si liberalii! Traiasca iohanis iubit conducator!
   Oare de la ce vine „liberal”. Ca vad ca singura lot idee e sa interzica libertati. Pentru „bombardieri” se stie. Oare aia de si-au luat bataie de la organe, in starea de urgenta declarata neconstitutionale, se pot indrepta impotriva statului?

 9. Sica este un incompetent sinistru, ar putea sa candideze cu succes la sefia pesede. Cum sa impuna starea de alerta daca legea intra in vigoare peste 3 zile, iar OUG ne este aplicabile in acest caz? Daca era corect, trebuia sa-si toarne cenusa in cap ca nu a trimis la timp proiectul de lege in shparlament.

  In plus, in momentul de fata legea nu este promulgata, decretul nefiind semnat de Iohannis: https://www.presidency.ro/ro/presedinte/decrete-si-acte-oficiale

  • Nici nu are cum sa o promulge mai devreme de vineri, caci exista un termen de doua zile pentru eventuale contestatii la CCR. Prim-ministru mai prost ca Veorica nu exista, dar Orban se lupta tare sa-i i-a locul.

  • Habar NU ai, termina cu prostiile!
   Uite ca Starea de alerta pe care Comitetul national de urgenta o va Institui Guvernul prin Comitetul national pentru Situatii de urgenta pe baza OUG 21/2004 e Constitutionala, asa a spus CCR ieri:
   „Curtea a decis că OUG 21/2004 este constituțională, dar Nu poate să restrângă drepturi și libertăți ale cetățenilor.”
   Starea de alerta e definita in OUG 21/2004 la Art 2, alineatul (f) asa:
   „starea de alertă – se declară potrivit prezentei ordonanțe de urgență și se referă la punerea de îndată în aplicare a planurilor de acțiuni și măsuri de prevenire, avertizare a populației, limitare și înlăturare a consecințelor situației de urgență;’

   Prin Starea de alerta ce va fi instituita azi, conform OUG 21/2004 vor fi instituite la nivelul fiecarui MInister Masurile necesare pentru GESTIONAREA pandemiei in cele 3 zile, pana va intra in vigoare Legea aflata in Parlament!
   Starea de alerta e REGLEMENTATA in OUG 21/2004, Ordonanta care REGLEMENTEZAZA Sistemul national de Management al Situatiilor de urgenta(prin Deciziile Comitetului National pentru Situatii de Urgenta!), gen: Pandemie, Inundatii catastrofale, accident aviatic, accident nuclear,(sunt Deefinite TOATE Situatiile de Urgenta in OUG 21/2004 la Art. 2, al (d) si (j) si in Legea nr 15/2005 care a Aprobat OUG 21/2004 ) si NU are treaba cu Institutirea Starii de urgenta pe teritoriul Romaniei care se face de catre Presedintele Romaniei prin DECRET prezidential!

   Din acest motiv se TERMINA Starea de urgenta Instituita de Presedintele Romaniei prin acel Decret prezidential si acum Guv Orban pentru cele 3 ZILE cat va dura PANA intra in vigoare Legea macelarita ieri in Parlament, prin Comitetul national pentru Situatii de Urgenta va institui Starea de alerta, prevzuta in OUG 21/2004 pentru Situatiile de urgenta(Pandemia e una dintre Situatiile de urgenta ce intra in domeniul reglementat de OUG 21/2004), cititi OUG 21/2004!
   Din acest motiv CCR a declarat Ieri ca Starea de alerta e Constitutionala, daca NU restrange Drepturi si libertati cetatenesti, restrangere care e competenta Parlamentului!

   E cu totul altceva, dar e greu de citit la postacii PSD!
   Ia si citeste OUG 21/2004 si Legea nr 15/2005, citeste TOATE Informatiile depsre Managementul Situatiilor de urgenta!!
   Poate o sa intelegi!

  • Lili, esti o analfabeta functionala, ai redat ca o papagalita un text pe care nu-l intelegi. Tipic pentru postacii penele.

  • Lili ,ar ce faci cu cei în carantină și cu restrângerea dreptului de a circula în altă localitate .Ia lămurește-mă .

  • @Petrov: De regula NU iti raspund, oricum NU intelegi NIMIC!
   Uite de ce ti-am raspuns acum:
   13.05.2020; „Curtea Constituţională a Romaniei a dat o Decizie interpretativă pe Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 21/2004, care reglementează STAREA de ALERTA. Curtea a decis că OUG este constituțională, dar nu poate să restrângă drepturi și libertăți ale cetățenilor.

   „Cu majoritate de voturi, a admis excepția de neconstituționalitate și a constatat că dispozițiile art.4 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr.21/2004 privind Sistemul Naţional de Management al Situaţiilor de Urgenţă sunt CONSTITUTIONALE în măsura în care acțiunile și măsurile dispuse pe durata stării de alertă NU vizează restrângerea exercițiului unor drepturi sau a unor libertăți fundamentale.

   În motivarea soluției pronunțate, Curtea, în mod similar considerentelor pe care s-a întemeiat Decizia nr.152 din 6 mai 2020 privind starea de urgență, a statuat că actul normativ care restrânge/afectează drepturi și libertăți fundamentale ale cetățenilor sau instituții fundamentale ale statului cade în sfera interdicției prevăzute de art.115 alin.(6) din Constituție, astfel că, respectând cadrul constituțional rezultat ca urmare a revizuirii Legii fundamentale din anul 2003, o reglementare cu un atare obiect nu poate fi decât o lege, ca act formal al Parlamentului. Decizia este definitivă și general obligatorie și se comunică celor două Camere ale Parlamentului, Guvernului şi Avocatului Poporului”, se arată într-un comunicat dat publicității de CCR.
   Iar Orban asta FACE: Instituie prin Conmitetul National pentru Situatii de urgenta, conform OUG 21/2004, aceasta Starea de alerta pentru perioada PANA la care Legea va intra in aplicare, „peste 3 zile”, cum zici tu, FARA sa Limiteze Drepturile cetatenesti!
   Perioada asta de 3 ZILE nu ramane neacoperita, cum jubilau escrocii din PSD, acum e FIERBERE mare la PSD!
   A fost solutia Recomandata si de Augustin Zegrean si care NU va fi declarata Neconstitutionala de CCR, o sa vezi!
   Pariez!
   Mai citeste, habarnsit PSDist, nu cred ca ai citit vreodata vreo Lege!!!
   Mars la scoala, analfabet functional!

  • Lili, urla uselismul din tine, desi te dai penelista. Te lepezi de pesede?

 10. Numai imbecili comenteaza. Voi nu intrlegeti ca toate masurile sunt pentru noi? Sa avem cat mai putine persoane decedate? Nu vedeti ca PSD-istilor le pare rau ca nu avem mult mai multi morti? Faceti un exerciutiu de imaginatie si inchipuitiva ca era PSD-ul la guvernare. Cati morti aveam la ora actuala? Eram inaintea Italiei. Doar ei au distrus sistemul sanitar ca din 30 de ani ei au fost la conducere 25 ani. ( Si idiotilor care voteaza PSD,ALDE,UDMR) Doar lor le datoram situatia in care se afla Romania. Ganditi si voi cu capul vostru. Dar va meritati soarta.

  • Marele comentator Marian tocmai s-a facut singur imbecil, ce prostanac :)) Da penelistilor, asa e, toate masurile sunt pentru voi si clica voastra, gen nepotul lui „grinda”, cu g mic.

   Da-mi voie sa te corectez: „Si idiotilor care voteaza PSD,ALDE,UDMR,PNL”

  • Stai linistit ca nu aveam mortii Italiei, ca din pacate la noi nu ajung oamenii sa traiasca pana la 85 ani, cum la aia e norma. Asta daca nr. de morti de covid ai italienilor sunt pe bune si nu grav umflati ca sa poata cere banuti de la UE, ca e mare batalie acum pe asta. Iar conform spuselor lui Horatiu Moldovan, secretar de stat in MS, deci nu un terchea-berchea si la noi 80% din morti nu sunt de covid. Dar poti sta linisit toata viata sub plapuma ca sigur ajungi la 900 ani ca Matusalem.

  • Marian ai dreptate pana la un punct.

   De ce trebuie sa comparam mereu PNL-ul cu PSD-ul? Cu totii suntem de acord ca PSD-ul este corupt si incompetent si mai rau ca ei nu exista.

   Hai sa comparam PNL-ul cu partidele din DE sau AT, cu partidele liberale din Europa, partide care performeaza. Daca vei face asta vei observa ca PNL-ul este plin de incompetenti, la fel ca cei de la PSD.

   PNL iese ok prin comparatie doar cu PSD-ul, care sunt pe 0….in rest Dzeu cu mila…suntem condusi de niste tampiti….probabil ca si noi suntem la fel….nu stiu ce sa mai cred …

  • Cine a incihis spitalele in cei 30 de ani.Toti acesti 30 de ani au fost in mainile USL

 11. Si policlinicile medicale cand vor fi deschise, in spitale, in ambulatoriu, consultatiile cand se vor mai face, cabinetele medicale macar alea particulare, de cardiologie, de neurologie, etc. cand vor putea sa functioneze (cu medici in ele), ca de sectile din spitale nici nu poate fi vorba! Vrei un control in ambulatoriu si ti se spune ca sunt inca dedicate covidului dar saloanele sunt goale! Moare lumea pe capete nu de covid ci de indolenta medicilor care si-au pus coada pe spinare si n-au decat un singur slogan: Mai intai covidu’! Multi au nevoie disperata de consult medical de specialitate, au nevoie la chirurgie, la interne, au boli care se agraveaza pe zi ce trece insa nu mai intereseaza pe nimeni! Din alea 1000 de decese „de covid” cate oare or fi fost din alte cauze??? Pentru mo..rtii de covid se iau bani frumosi!

 12. Se vede treaba ca virusul a imbolnavit cel mai tare guvernul. Cred ca marea surpriza a anului nu este covidul ci efectele lui electorale. In America probabil Trump va pierde in America, iar in Romania PSD va castiga fără niciun efort. Doar pemntru ca a avut noroc, fiindcă Iohannis si-a dorit alegeri anticipate. Abia asta este cea mai mare problema a acestei natii. Liberalii, ca mai intotdeauna, fara noroc. Daca si aici toti se ridica impotriva lor este fara dubiu ce urmeaza. Nu va fi bine.

  • Farw noroc? Si-au dat masura competentei intr-o situatie in care au avut tara cu totul pe mana, fara nicio impotrivire. Tot ce au putut mai bun s-a numit ordonante de urgenta neconstitutionale si marcelvela.

  • „Aici toti se ridica impotriva lor”(adica impotriva PNL) pentru ca PSD si-a trimis postacii pe toate forumurile!
   Se vede de la o posta!
   Te anunt ca la inceput de Mai RESET Iasi(pe 5 Mai RESET Iasi a publicat Informatia pe Facebook!) a castigat DEFINITIV in Instanta Procesul cu PSD prin care marele partid al infractorilor e OBLIGAT să spună PUBLIC pe ce a cheltuit BANII aia multi-multi din subvenţia de la AEP. Organizația civică , din Iaşi, a anunţat, într-o postare pe Facebook, că a câștigat DEFINITIV Procesul cu PSD, după ce formaţiunea a REFUZAT să răspundă unei Cereri, pe Legea 544 privind accesul la informaţii de interes public.
   Informatia e din 5 Mai 2020, o sa VEDEM cu ochii nostri pe cine PLATESTE PSD ca sa-i tina isonul pe Forumuri, pe la TVurile de casa, prin Presa romaneasca si Straina, abia astept!!
   In caz contrar, ii paste Executarea silita!
   TOATE partidele sunt OBLIGATE sa declare public pe ce au Cheltuit BANII primiti ca Subventie de la AEP, PSD a REFUZAT mereu, de ce oare?!
   https://romania.europalibera.org/a/neregulile-descoperite-%C3%AEn-finan%C8%9Bele-psd-pl%C4%83%C8%9Bi-f%C4%83r%C4%83-documente-%C8%99i-semn%C4%83tur%C4%83-sume-publice-%C8%99i-private-amestecate-%C3%AEntr-un-singur-cont/30395312.html

   G4media, va rog sa dati postarea!!

 13. imi vine greu sa cred ca toti oamenii pnl-ului sunt cretini si prosti; totusi unde sunt desteptii partidului? ca nu i-am vazut deloc; te uiti la ei, cum se contrazic unul pe altul si te crucesti! cel putin, ministrul de interne e vai mama lui; nu are nici o legatura cu politica; locul lui e intro manastire; nici prestanta, nici coerenta, pare atat de fragil cand vorbeste, de zici ca se indoaie! un idiot mai mare nu am vazut – sa citeasca textul complet al ordonantelor la tv – cand trebuia sa vina sa prezinte ferm, pe scurt ce cuprind; pai, un bleg ca asta ne trebuie ministru de interne???
  i-am votat si aveam cu totul alte asteptari de la ei!

  • Sunt cativa, dar ii numeri pe degetele de la o mana: Ciuca, Violeta Alexandru si Tataru. Poate si Aurescu.

 14. Buna seara!Sa tragem”line”cum spune Werner și să înțelegem!!Adevărat Marian??Daca psd-ul nu majora salariile medicilor,ar fi fost un număr mai mare de morți?Meritul este al pnl-ului care,nu a reusit sa le dea nici bonusul de 500 euro celor implicati direct în tratarea covid!Pentru informarea lui UNU,spitalele au fost închise de gașcă Basescu-Boc,Turcan,Videanu,Flutur,și alți pdl-isti transformați în pnl-iștii momentului!!!LILI,ca de obicei,plagiaza ordonanțele si legile pentru că fac trimiteri de la un articol la altul sau la o altă lege,alta ordonanța,nu intelege si,vrea să o lumineze cineva!!!Si,Petrov!Te rog sa ma luminezi cu meritele Vioricai Bau(isi spune Violeta Alexandru!!)Din 600 mii persoane în șomaj tehnic,a plătit vreo 230 mii dar pentru luna martie!!A adăugat telemunca în codul muncii și a dat o liftiera afară din serviciu Si vreo 3 sefi de case de pensii,pe principiul schimbăm incompetenți psd cu competenti pnl!!Ati mai auzit ceva de cărțile de muncă ale celor care nu sunt înscriși în revisal sau de majorarea pensiilor,sau de reducetea pensiilor nesimtite!!Din contra,a fost ocupata cu majorarea salariilor politistilor pentru ca i-a deranjat psd-ul cu og 114!!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.