G4Media.ro

VIDEO Joe Biden afirmă că va recurge din nou la măsuri de…

Sursa Foto: Facebook/ Joe Biden

VIDEO Joe Biden afirmă că va recurge din nou la măsuri de izolare în SUA dacă situația o va impune / Este cea mai radicală declarație făcută de candidatul democrat pe tema răspândirii virusului

Candidatul democrat la președinția Statelor Unite, Joe Biden, a declarat că va face ”orice este necesar” pentru a combate răspândirea virusului în țară, inclusiv va adopta măsuri de izolare dacă ele se vor impune, scrie Politico.eu.

”Aș recurge la închidere. Aș asculta specialiștii”, a declarat Biden, sâmbătă, în cadrul unui interviu pentru ABC, acordat împreună cu senatorul Kamala Harris, care vizează funcția de vicepreședinte din partea democraților. ”Vom face orice pentru a salva vieți”, a mai spus el.

Declarațiile lui Biden reprezintă cele mai radicale potențiale acțiuni pe care candidatul democrat le propune pentru a opri răspândirea virusului, care a omorât deja cel puțin 175.000 de oameni în Statele Unite.

Președintele Donald Trump a respins apelurile la impunerea măsurilor de izolare în ciuda unui vârf de noi cazuri înregistrat în mai multe state în cursul acestei veri. Trump și alți membri ai administrației sale au argumentat că o nouă recurgere la măsura izolării/ închiderii ar genera pagube ireparabile economiei.

”Nu vom închide țara din nou. Nu vom face asta”, a declarat Trump într-un interviu acordat Fox News în luna iunie.

Biden, care a apărut la primul său interviu televizat de când a devenit oficial candidatul democraților, l-a contrazis pe adversarul său. ”Nu putem avea o țară funcțională până când nu controlăm răspândirea virusului”, a declarat el. ”Pentru a menține țara în mișcare – și economia în creștere, oamenii cu locuri de muncă – trebuie rezolvată problema virusului”.

Biden, appearing in his first interview since officially becoming the Democrat’s nominee for president this week, strongly disagreed with Trump’s reasoning.

Majoritatea statelor americane au permis afacerilor considerate esențiale să rămână deschise după ce numărul cazurilor a crescut, în timp ce restaurantele, barurile și teatrele au fost nevoite să închidă.

Actuala creștere a numărului de infectări este cauzată de statele – în speciale cele din sud și din vestul SUA – care au relaxat prea devreme restricțiile în cazul afacerilor neesențiale, o decizie în legătură cu care experții au avertizat că va genera un nou val de infecții.

Sursa: Politico.eu

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

7 comentarii

 1. Biden este un fel de Gica Contra. Daca Trump va zice ca e soare la New York, Biden va replica zicand ca e noroasa rau vremea…
  Deoarece Trump nu vrea sa inchida iar fabrici si alte unitati de productie si servicii, pentru a nu intra economia intr-o recesiune severa, papusa Biden, vine exact cu solutia contrara.
  Mamelucul de Joe ar fi in stare sa-si schimbe opinia de la o ora la alta, daca sustinatorii lui i-ar cere asta.
  Halal democrat, Biden adormitul si uitucul!

 2. Sclero- Biden!

 3. doi americani are populația SUA?

  (La noi candidează și [mai-ieri]anonimi.. unii, doar să aibă audiență, să li citească blogurile după ce s-au retras.. pe când americanii – sunt fie prea modești, fie prea ocupați, pt a intra în cursa pt Președinție..)

  • La democrati a fost concurenta destul de mare, dar nimic cum trebuie si dobitocii l-au preferat pe paraliticul de Biden.

 4. @CG:
  Nici porumbeiinu nu ar fi in stare sa-i hraneasca ! Iar trebui si aici un ajutor, o asistenta, o MahalaHarris care sa-i faramiteze painea ! :)))

 5. @Su:
  Erata : I-ar

 6. Este evident că Joe Biden „ar recurgere la închidere” fără să-i pese de efectele acestei închideri asupra economiei și de locurile de muncă pierdute, că doar Partidul Democrat din Statele Unite „ia lumină” de la „omologul” lui chinez, Partidul Comunist Chinez.