G4Media.ro

VIDEO Inedit în campanie. Candidații POL la Consiliul Local Reghin au lansat…

VIDEO Inedit în campanie. Candidații POL la Consiliul Local Reghin au lansat un clip cu o melodie cântată de ei, pentru a convinge alegătorii: „Igen! Da! Se poate asfalta”

Cei cinci candidați ai Partidului Oamenilor Liberi (POL) la Consiliul Local Reghin, județul Mureș, au lansat un clip cu o melodie pe care o interpretează chiar ei, pentru a-i convinge pe alegători să îi voteze.

„Igen! Da! Se poate asfalta / Dar să fie și copaci verzi pe strada ta / Și Bitte Schön, deschide-ți inima”, cântă cei cinci candidați.

Aceștia recunosc că nu sunt muzicieni, dar, dacă trebuie, fac și asta pentru comunitate.

 

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

4 comentarii

  1. Felicitări ! Este ceva deosebit care cu siguranță arată că cei din Reghin au șansa unui nou început .

  2. In mintea cui pare o asemenea idee ca fiind una buna? Au americanii un cuvant anume pentru asa ceva: cringe.

    • Ai dreptate. E mult mai ok ca restul politicienilor, care mint de ingheata apele, fac promisiuni toata campania, si urmatorii 4 ani uita ca au ajuns acolo cu ajutorul oamenilor. In schimb, oamenii astia au incercat sa gaseasca o metoda mai catchy, pentru ca oamenii sa vada ce au acestia de gand. In vremurile astea, in care toti suntem prea lenesi sa citim postari lungi sau proiecte, chiar nu vad de ce ar fi o problema modalitatea asta de exprimare. Ca nu au cele mai bune voci? Si ce? Te-ai uitat in trending pe Youtube in ultima vreme?
      Hate gratuit, as usual 🙂

  3. Imi aminteste de scremerile lui Burduja cand incerca sa fie lider politic independent la Piatra Neamt. Dar majoritatea celor din poza sunt cam burtosi pentru categoria „castel in Franta”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.