G4Media.ro

VIDEO EXCLUSIV Cum arată cozile kilometrice de la granița dintre Austria și…

VIDEO EXCLUSIV Cum arată cozile kilometrice de la granița dintre Austria și Ungaria

Cozi kilometrice la granița dintre Austria și Ungaria, la punctul de frontieră Nickelsdorf. Din filmarea realizată de un cititor G4Media.ro se vede cum masina filmează coada de pe celălalt sens dar șirul de mașini nu se termină nici după trei minute de rulat în paralel. Peste 3.500 de români sunt blocați la granița dintre Austria și Ungaria, după ce autoritățile de la Budapesta au decis închiderea granițelor.

Context

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, i-a cerut omologului ungar să deblocheze tranzitul. Ministrul Péter Szijjártó a confirmat că Ungaria va sprijini, ca măsură de excepție, aplicată o singură dată, repatrierea cetățenilor români în cel mai scurt timp posibil, urmând ca detaliile efective privind intrarea pe teritoriul Ungariei și tranzitarea acestuia până la granița cu România să fie stabilite.

Citește integral comunicatul MAE

Sursa Foto: gazetaromaneasca.com

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

 1. In Ungaria se dau 31.000 euro plus alte beneficii pentru familia cu trei copii.

 2. Nu trebuie lăsați să vină coronații spre țară. Să stea acolo, în carantină!

 3. A zis „tigani” la inceputul filmuletului, referinduse la oamenii care asteptau pe celalat sens? Daca da… penibil, g4media e din ce in ce mai jalnica pe zi ce trece.

  • Pt atenția ta
   – G4 are video de la un șofer, dacă omul o văzut țigani, este opinia lui
   – omul are dreptate, cam ăstia se retrag acum in România cu KK pe ei. —cine are contracte și job acolo nu pleacă și nu revine în România când vrea.
   – sper să intre toți direct în carantină, nu ne chinuim aici aiurea să stăm in căsuțe și să mergem la job cu inima strânsă și să apară ceva specimene cu virusi de import

  • @GigiBecaliiii
   Pt atentia ta
   – G4 are videoclipul incarcat pe pagina lor proprie de youtube, dar si daca este primit de la un sofer nu este o scuza ca se catalogheaza zilometrii de masini ca „tiganii”
   – oamenii poate aveau contracte si cazare sezoniere, la locuri de munca care s-au sistat, astea nu inseamna ca vin in Romania „cu kk pe ei”, ci pentru ca nu mai au job-ul pe care il aveau inainte si/sau unde sa locuiasca.
   – in carantina intra toti care vin din zonele rosii, indiferent daca fac parte din acest convoi sau daca vin pe alte cai, asa ca stai linistit in casuta si mergi la job cu inima stransa
   -aaa, si nu uita ca cel care ti-a imparit cele mai multe cazuri pe langa casuta ta a fost unul din MAI, ales de alesii tai, nu „specimenele de import”