G4Media.ro

VIDEO Ecaterina Andronescu îi critică pe elevii care scriu cu greșeli, dar…

VIDEO Ecaterina Andronescu îi critică pe elevii care scriu cu greșeli, dar în mesajul video postat pe Facebook ea însăși face o greșeală

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a făcut o greșeală de exprimare într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook a ministerului și în care îi critica pe elevii care scriu cu greșeli.

Ea le-a transmis absolvenților de gimnaziu să nu îi mai ceară să le spună subiectele pentru că nu va face acest lucru. ”Nu mai îmi scrieți mesaje”, a spus Andronescu. Exprimarea corectă era ”Nu îmi mai scrieți mesaje”.

”Foarte mulți dintre voi mi-ați trimis mesaje. Și în aceste mesaje mi-ați cerut să vă spun subiectele. Nu mai îmi scrieți mesaje cu această cerință, pentru că, fără îndoială, nu am cum să fac lucrul acesta și nici nu-l voi face. În același timp, când scrieți mesaje fiți atenți să nu mai faceți greșeli de ortografie, pentru că astea mă supără și supără pe oricine le vede, dar mai ales pe profesorii voștri de la limba și literatura română”, le-a transmis Ecaterina Andronescu elevilor.

Ecaterina Andronescu nu este singurul ministru care vorbește pocit limba română. Chiar șefa Guvernului, Viorica Dăncilă, este recunoscută pentru numeroasele gafe de exprimare pe care le-a comis de lungul timpului.

Donează prin PayPal paypal icon
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Abonează-te la newsletter

8 comentarii

 1. Ce conteaza?! In RO doar voturile conteaza, atat.

 2. Sunteți nebuni, cei mai feroce naziști ai gramaticii limbii române.

 3. Nu-ti place, cara-te pe Sputnik.

 4. Cei de la alianta PSD-ALDE-UDMR au nevoie de oameni neinstruiti si usor de manipulat daca nu au cunostinte minime de cultura

 5. Acu’ ce sa-i faci, daca n-a gasit si ea pe moment un asistent universitar care sa-i redacteze textul, asa cum a gasit cand a avut nevoie sa-si faca numarul de lucrari stiintifice, de care a avut nevoie ca s-o egaleze pe coana Leana la titluri universitare…!

 6. Traiasca si-nfloreasca analfabetismul guvernului Analfabeta Dancila.

 7. Doamne, ce platitudini….
  Si de ce da mereu din maini? Acest gest este apanajul oamenilor nesinceri, al mincinosilor.
  Eu cred ca doamna face un exercitiu de imagine. Nu-i iese, deloc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.