G4Media.ro

VIDEO Drumarii au intervenit cu utilaje şi material antiderapant la Rânca

sursa foto: Captură video

VIDEO Drumarii au intervenit cu utilaje şi material antiderapant la Rânca

Drumarii au intervenit cu două utilaje cu lamă şi material antiderapant pe DN 67C, în zona montană Rânca, unde a nins, stratul de zăpadă nou depus având 15-20 de centimetri, a declarat, luni, pentru AGERPRES, reprezentantul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova, Cristi Tudor, transmite Agerpres.


De asemenea, s-a intervenit şi pe DN 7A (zona judeţului Vâlcea, pe sectorul administrat de DRDP Craiova), unde stratul nou de zăpadă este de peste 25 de centimetri.

„S-a acţionat cu două utilaje, a început să ningă undeva în jurul orei 4,00 dimineaţă, ninsoare foarte abundentă, strat de zăpadă nou depus între 15 şi 20 de centimetri pe DN 67C zona Rânca, iar pe DN 7A zăpada a fost mult mai abundentă, avem un strat nou depus de peste 25 de centimetri, acţionăm cu utilaje cu lamă şi material antiderapant. Se circulă în condiţii de iarnă pe ambele sectoare de drum afectate de ninsori”, a precizat Cristi Tudor.

Drumarii fac apel la şoferi să nu se aventureze în zonele afectate de ninsori dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător.

„Facem apel la conducătorii auto să nu meargă în zona respectivă, să nu se deplaseze pe aceste sectoare dacă nu au autovehiculele echipate corespunzător, şi aici ne referim în special la anvelopele de iarnă, foarte mulţi şoferi deja şi le-au schimbat. Ştim că o să fie mulţi care vor să-şi facă fotografii, în special tinerii, şi de aceea venim cu rugămintea către ei să nu se expună unui real pericol”, a mai spus Cristi Tudor.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...