G4Media.ro

VIDEO Două transportoare blindate de trupe rusești explodează exact în același timp,…

Sursa foto: captură din video

VIDEO Două transportoare blindate de trupe rusești explodează exact în același timp, după ce calcă pe mine, la distanță de câteva zeci de metri unul de altul

Două transportoare blindate rusești au fost surprinse de camera de pe o dronă când explodează în același timp, după ce fiecare calcă pe câte o mină anti-tanc.

Cele două vehicule se aflau la o distanță de câteva zeci de metri unul de altul. Un clip video cu momentul a fost publicat pe rețeaua de socializare X de popularul cont Special Kherson Cat, care urmărește conflictul ruso-ucrainean.

Potrivit sursei citate, vehiculele au călcat pe mine TM-62, undeva în apropiere de Avdiivka. Rușii încearcă să avanseze în zonă după ce ucrainenii s-au retras din oraș și câteva sate din apropiere din cauza lipsei de muniții.

Mina TM-62, folosită de ambele părți în acest război, este de producție sovietică și include 7,5 kilograme de explozibil.

explozie, mine, ucraina
Mină anti-tanc TM-62. (Sursa foto: Wikimedia)

Nu știm exact ce fel de transportoare blindate sunt cele din înregistrare. Un model popular din forțele armate ale Rusiei, BTR-80A, are echipaj format din două persoane și poate transporta opt militari.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. doar sa ne rugam ca erau pline