G4Media.ro

VIDEO Donald Trump și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2024

Sursa foto: Brendan Smialowski / AFP

VIDEO Donald Trump și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2024

Donald Trump şi-a depus marţi candidatura la alegerile prezidenţiale din 2024, informează miercuri AFP, citată de Agerpres.

Fostul preşedinte american a oficializat această candidatură într-un document transmis Comisiei Electorale Federale cu câteva momente înainte de a face anunţul în faţa susţinătorilor săi la reşedinţa din Mar-a-Lago, Florida.




Donald Trump a dat asigurări că America s-a „întors”, imediat după oficializarea candidaturii la preşedinţia Statelor Unite.

Miliardarul republican a reamintit, în termeni idilici, situaţia naţiunii din primul său mandat, descriind o ţară în pace, prosperă şi respectată pe scena internaţională în faţa unei audienţe formate din activişti loiali, adunaţi în marea sală de recepţie din luxoasa sa reşedinţă.

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

  1. Trump fuge de pușcărie.

  2. Ce să spun, big cheese wey Trumpty Dumpty! :)))))

  3. Mult succes pe modelul Geo Ana!

  4. Chiar pariază republicanii pe un cal mort?

  5. E riscant ce face trumpulet… El trece peste procedura clasica de lansare a candidaturii in pentru desemnarea candidatului in interiorul partidului republican? Le forteaza mana republicanilor sa il sustina? Ce se va intampla la conventia republicanilor daca isi depune candidatura desantis?

  6. Dementul asta mai lipseste ca in rest sunt numai iluminati la conducere

  7. This guy is delusional.

  8. Anunțul lui Trump, cu privire la candidatura sa la prezidențiale din 2024 ( ”in order to make America great and glorious again” ) cu toate că era de așteptat, va isca o controversă acerbă în cadrul partidului republican. Sunt destui pretendenți pentru nominalizarea candidatului oficial al partidului, în cursa pentru președinție ( în primul rând guvernatorul de Florida, De Santis și fostul vicepreședinte Mike Pence, dar poate și un Mike Pompeo sau Ted Cruz ) care încă nu și-au declarat intențiile. Dacă vor candida mulți ( în alegerile primare din 2016 au fost la început 17 candidați, din care au ajuns la Convenție 4 ) șansele lui Trump vor crește, el având un discurs agresiv și nereținut, cu priză la o semnificativă parte radicală din votanții republicani.
    Față de 2016 sunt însă două schimbări în rândul susținătorilor lui Trump cu efecte potențiale serioase. Grupul de media lui Rupert Murdoch ( Fox News, New York Post ) un susținător al lui Trump în 2016, în prezent este de partea lui De Santis, considerându-l pe Trump ca fiind cauza unor insuccese în alegerile preliminare recente. Un alt susținător acerb al lui Trump în 2016 este un grup de oameni de afaceri ( Club for Growth ) care recent, în baza unor sondaje făcute în rândul votanților republicani, în state importante din punctul de vedere al nominalizării, au găsit diferențe mari de susținere al lui De Santis față de Trump ( Iowa 11 %, New Hampshire 15 %, Florida 26 %, Georgia 20 % ). La care Trump, în stilul său caracteristic, a trimis un mesaj colocvial președintelui clubului, McIntosh, fapt ce a stricat și mai mult relațiile. Va fi amuzant.

  9. joaca in continuare de partea democratilor stiti desigur de ce .